Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim öyle düşme maceralarım çoktur yaa
gene işe gelirken sabah evin merdivenlerinde düşmüştüm hemde bi kat yuvarlanıvermiştim valla kestirmeden indim yani anlıycanız
annemler gümbürtüyle aşağı koştular ne oluyo diye :D:D
bi kere de lise sonda sınıfa çıkarken merdivenleri çıkarken ayağım takılıp düşmtüm
o zamanlar kocişler birbirimizden hoşlanmaya başladığımız zamanlardı allahtan o gün geç kalmışta düştüğümü görmemişti
arkadaşlar söylemiş düştüğümü koştura koştura yanıma gelmişti tabi ben hala ağlıyom silmişti gözyaşlarımı
ama ince çorabım yırtılmıştı çok iğrençti 🙁(((

abi bu kadın milleti tuaf düşüyoruz acımızdan çok çorabımıza eteğimize üzülüyoz :D:D
Bikerede ben ortaokulda arkamda sıra var diye otururken meğer sıra yokmuş arkadaşın biri çekmiş şapadanak oturdum otururken nasıl becerdiysem sağa sola kaydım bacağımı vurdum biyerlere çorap yırdıldı. İki kişi koluma girip eve getirmeşlerdi sanki ayağım kırılmış gibi. Yolda görenler noldu dozermi çarptı diyolardı hahahahahahaha

ya bende geçenlerde alt komşumuzla sabah evden çıkarken karşılaştım ilk defa görüyorum adamı ama iyi akşamlar dedim adamda iyi akşamlar mı dedi sonraadan dank etti benim pardon daha ayılamadım da kusura bakmayın günaydın günaydın dedim işin komiği ertesi gün karşı komşumla sabah karşılaştım onada iyi akşamalr dedim kız cevap vermedi ve o günden sonra hiç bir lafıma cevap vermedi:oppucuk:

AYNEN YAAA hahaha hahaha hahaha

bi gün doktora gittim lisedeyim tabi okulda koşturuyoz falan hastalığımı unutuyorum
eve geliorum ateşim çıkıyo bi yorgunluk falan
annem dedi doktora gidelim aldık randevu gittik
tam doktora gircez bişey çıktı annemin gitmesi gerekti
bende sadece boğazımı göstercem ya girerim doktora tek dedim
bi girdim gencecik yeni dr. belli
neyin var dedi

ben hemen cevap geceleri ateşleniyorum hahaha hahaha hahaha
anladım dedi 🙂
dedim yani okulda iyi hissetdiyorum kendimi eve gelince bi kötü oluyo konuştukça battım güldü hemen çıktım Bİ DAHADA YALNIZ DRA GİTMEM
ayyy karnımmmmmmmmm çatladımmmm hahahahahahahahahahahahahahahahahaha:haha:

ya bende geçenlerde alt komşumuzla sabah evden çıkarken karşılaştım ilk defa görüyorum adamı ama iyi akşamlar dedim adamda iyi akşamlar mı dedi sonraadan dank etti benim pardon daha ayılamadım da kusura bakmayın günaydın günaydın dedim işin komiği ertesi gün karşı komşumla sabah karşılaştım onada iyi akşamalr dedim kız cevap vermedi ve o günden sonra hiç bir lafıma cevap vermedi:oppucuk:
hahahahahahahahahahahaha resadüf korkmustur millet senden hahahahahahahahaha

acaba geçen senin alt komşuna dediğini duydumu
bu kızda bi tuaf diyodur :D:D

Geri