Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ay kızlar itiraf etsemmi bilmiyorum ama annemde nişanlıykene bizi yakalamıştı :smokin:
Yerin dibine girmiştim 🙁(
Tabi çok kötü durumda değildik, masum bir öpücük ama kapıyı açık bırakmıştık, ne akla hizmet yaptıysak 🙁(

hadi yaa
amaan bişey olmaz masum bi öpücükten
ben cıbıl cıbıl gördüm diyom size ıyy çok beter

ayy kızlar cıbıl cıbıl deyince aklıma bişey geldi gene
a böyle şeyler de hep beni bulmuş
denize gittik çok sevdiğim bi ablam var onlar falan onun kardeşi toplandık
neyse sahilde güneşelniyoz oturuyoz falan
bi otelin önüydü gittiğimiz yer
yabancı bi turist aile de yan tarafımızda küçük çocukları falan var
neyse kadın kenarda bekliyo adam çocuğuyla denize girmiş bende öööyle oturuyom bakınıyom etrafa saf saf
adam denizden çıkarken şeyi de mayonun kenarından çıkmamıştı beni aldı bi gülme
yanımdakiler ne olduğunu anlamadı adam hemen farketti düzeltti kendini bende hemen kafamı çevirdim
yanımdakilere de anlattım onlarda gülme krizine girdiler
ama hep beni bulmuş böyle şeyler yaa

Szie ne anlatayım ya o gün delirmiştim sinirden
eve geldim hafta sonu cumartesi wc tıkamıştı iş yeirnde birde reglydim patlıcam eve zor gitim etrftaki komşularda hep erkek bayan yok utandım birde gaz sıkışması felan oluyor şimdi pırttt ses felan çıkar wc den çıkamam utanırım 🙂 neyse eve geldim direk çıktım eve üstümü başımı çıkarım çamaşırla geçtim yatak odasına evde kimse yok pc de eşim almış bizde kalmış anahtarıda evde sürekli kaybediyorum kapattıktan sonra üzerine taktım ben ped değiştirirken birden kapı bir açıldı eşim geldi sandım hemen kapıyı kapattım görmesin öyle diye sonra üzerme bir geçirdim eşofman kayım direk daldı içeriye pc almaya şok oldummmmmmmmmmm
habersizce gelmesinede bişey demedim ama ya kociş diye sazan diye atlasaydın donla yakalayacaktı beni sinir oldum o sinirle utanıpta inmedi beni görünce sinirden süpürge yapıp ev temizledim eşime anlattım ara alabilirmiyim de yada geldin mi de yada kapı çal anahtar takılı nasıl açtı yani şaşırdım onada bişey diyemedim sinirden şoktan

kızlar bızıde eltımn oglu yakalmastı bılıosunz gdip salona herkesn ıcınde (kızçelern yannda) amcam yengemı duvara dayamış demıstı hahaha hahaha

bir kaç kerede kızçe yakaladı kapı calmadan odaya girdi ınanmıorum ya eşim cok kızmıstı nişanlıyken bizm öyle şeylermz olmadı hasrettk dıyebılırz birde söz vermiştk yakınlaşmak yoktu ama arada öpesim gelıyordu öpück kondurdugum oluyordu :oppucuk:

Ayy çok şükür öyle bişeyimiz olmadı yakalanmak adına
ama annem gıxıklığına şurana bieşy olmuş dudağın da bişey çıkmış felan diyip saf ayağına getirdi beni ama hiç bişeyim olmazdı hahaha

Szie ne anlatayım ya o gün delirmiştim sinirden
eve geldim hafta sonu cumartesi wc tıkamıştı iş yeirnde birde reglydim patlıcam eve zor gitim etrftaki komşularda hep erkek bayan yok utandım birde gaz sıkışması felan oluyor şimdi pırttt ses felan çıkar wc den çıkamam utanırım 🙂 neyse eve geldim direk çıktım eve üstümü başımı çıkarım çamaşırla geçtim yatak odasına evde kimse yok pc de eşim almış bizde kalmış anahtarıda evde sürekli kaybediyorum kapattıktan sonra üzerine taktım ben ped değiştirirken birden kapı bir açıldı eşim geldi sandım hemen kapıyı kapattım görmesin öyle diye sonra üzerme bir geçirdim eşofman kayım direk daldı içeriye pc almaya şok oldummmmmmmmmmm
habersizce gelmesinede bişey demedim ama ya kociş diye sazan diye atlasaydın donla yakalayacaktı beni sinir oldum o sinirle utanıpta inmedi beni görünce sinirden süpürge yapıp ev temizledim eşime anlattım ara alabilirmiyim de yada geldin mi de yada kapı çal anahtar takılı nasıl açtı yani şaşırdım onada bişey diyemedim sinirden şoktan

onunda boşluğunamı geldi nedir. düşünememiş. Ama eşin onu uyarsın ciddi ciddi 🙂

kızlar bizde gelınlık provasında bn gıyınrken cok utanıodum bir bayan yardmcı oluyordu bna dedık ceknme sen hazır ol bn gelnce hemen gleınlıgı tepeden gıydırecegm senı gormeyecegım bnde hazrlandım soyundum yanı oturuom bayanı beklıom aaaaa bı baktım bnm perdenn kenarı acık eşimle gözgöze geldık ben cıglık attım küçük çapta gözlerm pörtledi hıc okadr utanmamıstım bnı üstsüz gördü anneme dedm eve gelınce böyle böyle oldu artık evlenmek zorundayız biz hahaha hahaha

kızlar bızıde eltımn oglu yakalmastı bılıosunz gdip salona herkesn ıcınde (kızçelern yannda) amcam yengemı duvara dayamış demıstı hahaha hahaha

bir kaç kerede kızçe yakaladı kapı calmadan odaya girdi ınanmıorum ya eşim cok kızmıstı nişanlıyken bizm öyle şeylermz olmadı hasrettk dıyebılırz birde söz vermiştk yakınlaşmak yoktu ama arada öpesim gelıyordu öpück kondurdugum oluyordu :oppucuk:

Yuuhh anam çocuk fena söylemiş yaa, ne tarafa çeksen gidecek cinsten...

şimdi aklıma geldi dellendim yine

Senin kayınlarda film sahil yaa...

kızlar bnmde kızçe eşime demiş boynunna nolduu orada alt tarafı bır kızarıklık vardı ve bnmle alakası yoktu eşimde ne olabılır kı canım bır sey olmadı demiş oda kapat yada kapatıcı sür demiş bni kendıylemı karıstırdı aceppp hahaha

bir kerede yazın havalı bır elbıse gıydım kına günümden bır gün önce eşim giyme dedı yok dedm giycemm dısarı cıkmamızla o rüzgarda bnm elbıse basıma gectı yanmda arkd.vardı ikimizde tuttuk kızlar marlın moro gıbıydım eşim tuttgu gıbı eve cıkartıp üzerimi degiştirtmişti

Geri