Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sağolun kızlarrr bugün iyi birazdaha antibiyotikle ayakta duruyor bende morali yerine gelsin diye tombişş yanaklımm diye seviyorum ne yapayım🙁 baya bi şişti adamın heryeri 🙂

aaa neden kimseler yokk kızlar sabah erkenden kalktım buzdolabımın boşalltım sildim güzelce yerlestırdım camasır attım ıkı posta bulasık smdı mutfagı toparlıyorum sonra sılıp süpürcem off ısler hıc bıtmıyor kızlarrr kendınıze ıyı bakın optum sızlerı mucukssss

bende kimsecikler yok diye kitap okuyordum gelmişsiniz kaçırdım sizi ah kelebek en azından onları yapmaya vaktin var evde olup işlerimi yapmayı isterdim bende

haklısn tesadüfüm ama senn kendi işin sorun olmaz istedin zaman evine gidebilirsin.buarada temzliğim akşam 5 te bitti ordan arkd.gittim pasta yaptım ordan anneme geldim🙂çok yoruldum evim pırıl pırıl oldu ama🙂🙂pazartesi nasipse grsz kızlar sakin bir zamanda gelemeye calısacagm

Meleklerim;

Haftaya güzel bir başlangıç yapalım 🙂

Huzum taşınmıştır sanırım artık 🙂yeni evinde güle güle otur kuzum

Şıpıdıkım mevlütünü atlatmıştır 🙂herkes onu takdir etmiştir iyi bir gelin oldugu için 🙂

Baldemim misafir agırlamıştır 🙂

Kelebegimm temizligini bitirdikten sonra kendini gezmelere atmıştır

Sahilimm kaynanasıyla gezmiştir 🙂

Tesadüfüm evde belgesel keyfi yapmıştır bu liste uzar gider ben ne yaptım çalıştım 🙁(

Günaydın melekler herkese güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum bol neşeli umutlu huzurlu sağlıkla inşallah...sizleri çok özledim haftasonu ara arar geldim kimseleri göremedim

huzurm hadı gözün aydın şükürler olsun taşındın
şıpıdıkım daha iyi olmuşsundr umarım mevlüt nasıl geçti
tvetty kuzum gezmek ıcın fırsat bulamadım pazar günü eşimle bol bol vakit geçirdikkk film seyrettikk güseldi...

Günaydın şekerler. Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah.
Çok şükür mevlütü atlattım ama pilim bitti. Mevlüt günü 7 de kalktım.
Halaların teyzelerin eşleri geldi mevlütten sonra 12-1 e kadar oturdular
yemek yediler gittiler.
Ondan önceki gecede saat 3 e kadar temizlik yaptım.
Annem bizde kaldı o gün çok yardımı oldu.
Günün sonunda artık ayak tabanlarım sızlıyordu.
Hiç bukadar yorulduğumu hatırlamıyorum.
Sonuç olarak çok güzel geçti yoruldum ama değdi gerçekten.
En güzelide gelen akrabaların tanıdıkların övgü dolu sözleriydi benimle ilgili.
"Şıpıdık biz seni çok seviyoruz bu ailenin gelini gibi değil kızı gibisin sanki senelerdir tanıyoruz seni, Ay inşallah bizimde senin gibi gelimiz olur..."
Pazar günüde akşam üstü annemle dışarı çıktık bir iki üst baş aldık 🙂
Vessalam hafta sonu yoğun yorucu ama güzeldi 🙂

Geri