Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

dışardamı çalışıyor ki soğuk dışarısı havlarda sizin oraya ile en fazla 1 2 derece oynar akşam giderken metroya yürüyprsa açık alan buz gibi olur insan

tatlım fabrika içinde ama soğuk oluyo dedi
servisle geliyo ama tam evin önünde inmiyo tabi biraz yürüyo

kızlar amway diye bi sprey varmıs arkadas onla lake eşyaların tozunu almıs bi hafta toz olmamıs..
deneyim bakıyım bende :D:D

evet tatlım o marka çok iyi
bulaşık deterjanı var 20tl bir yıllık gidiyo
ama çok çok kullanırsan bile 8 ay garanti ediyolar
bul.makine için olanıda var
o ürünler tamamen organik
diş macununu özellikle tavsiye ederim 🙂

Ama peri bizim patronlar fişe yazıyor birim fiyat kısmına 5000 bende 5000 + kdv kestim adamın carı börcunu söylüyorum diyor o kadar olamaz ya pc yalan mı söylüyor allah allah deli oldum sonra fişi gösterdim aa dahil yazmamışım ver elini iptal tekrar kes sinir oluyorum bazen senin önüne en azından hazır geliyor ne görüyorsan o

aaaaaaaaaaaa sorma sorma sahill

azönce aklıma ne geldi
mutabakat yapmaya çalışıyom tabiki cinsler çıkıyo arada tersliyo falan
yıl sonju cari için arıyolar falan daha bankaları çekleri işlemedik diyom rakam söyleyin diyolar falan
acaba diyom bunlardan biri siz olabilirmisiniz hahaha

kız tesadüf ne yaptın duvarlara anacım çıkarmaya çalışıyon :D:D

cikletcim arkadasın koltukları silmekle uğraşmasın bence çünkü hadi bi yer olsa silersin ama koltukların tozunu almak öyle bişeyle olmaz hem canınada yazık ya halı yıkama makinasıyla yıkasın yada koltuk yıkayan şirketler var canım 🙂

cikletcim arkadasın koltukları silmekle uğraşmasın bence çünkü hadi bi yer olsa silersin ama koltukların tozunu almak öyle bişeyle olmaz hem canınada yazık ya halı yıkama makinasıyla yıkasın yada koltuk yıkayan şirketler var canım 🙂
çizmelerimi içeri alıyorum canım duvara dayamışım nasıl olmuşsa olmuş çizmiş siyah siyah lekeler var ve çıkmıyorlar 😕

tmm canım buunuda hemen iletiyorum..çok ugrasmıs herseyi dneedim diyo..ama bu eminim işine yarıcaktır.. sağol canım iyi akşamlar sanada 🙂

tesadüfcüm öyle lekeler malesef çıkmıyo bende bi kere ütü masasını dayamıştım duvara sürtülmüş malesef öyle kaldı bende çıkaramadım ama akşam ekmek denicem 🙂

bu arada herkeslere iyi akşamlar kızlar hepiniz öpüyorum çok yarın görüşürük 🙂

tesadüfcüm öyle lekeler malesef çıkmıyo bende bi kere ütü masasını dayamıştım duvara sürtülmüş malesef öyle kaldı bende çıkaramadım ama akşam ekmek denicem 🙂

bu arada herkeslere iyi akşamlar kızlar hepiniz öpüyorum çok yarın görüşürük 🙂

benimde şarjlı süpürgem çizmişti duvarımı onu cifle çıkardım ama boyanın bir katınıda çıkardım :puhas:

Geri