sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.672 kızçe örtü verdi iğne oyası sat diye iki tanesini 50 verdim 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.675 sahilooo madem sen satıyorsun 20 ye filan sattım de de gerisi sana kalsın hani senin karın
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.676 sahillll iğne oyası pahalı olur kız ucuz vermeseydin sankim 50 ucuz geldi bana 😀 ne sattın bakem
M mormenekşem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.677 selam millet kimsecikler uğramamış buraya bugün sahil iğne oyası mı satıyosun kız kim yapıyo ya da nerden alıyosun da satıyosun
selam millet kimsecikler uğramamış buraya bugün sahil iğne oyası mı satıyosun kız kim yapıyo ya da nerden alıyosun da satıyosun
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.678 mormenekşem' Alıntı: selam millet kimsecikler uğramamış buraya bugün sahil iğne oyası mı satıyosun kız kim yapıyo ya da nerden alıyosun da satıyosun Genişletmek için tıkla ... iğne oyası sizin oraların işi dimi canım benimde sizin ordan alınmış dünya iğne oyam var
mormenekşem' Alıntı: selam millet kimsecikler uğramamış buraya bugün sahil iğne oyası mı satıyosun kız kim yapıyo ya da nerden alıyosun da satıyosun Genişletmek için tıkla ... iğne oyası sizin oraların işi dimi canım benimde sizin ordan alınmış dünya iğne oyam var
M mormenekşem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.679 tesaduf' Alıntı: iğne oyası sizin oraların işi dimi canım benimde sizin ordan alınmış dünya iğne oyam var Genişletmek için tıkla ... aynen öyle canım ben de biliyorum yapmayı hatta fırsat buldukça yapıyorum şimdi bile
tesaduf' Alıntı: iğne oyası sizin oraların işi dimi canım benimde sizin ordan alınmış dünya iğne oyam var Genişletmek için tıkla ... aynen öyle canım ben de biliyorum yapmayı hatta fırsat buldukça yapıyorum şimdi bile
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.680 Yok kız bizim kızçe yapıyor sat diye verdi bende iki tane verdim burda arkadaşa