Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kayınvaliden nereye gitti canım vefalı gelinsin maşallah beğenir tabi neden beğenmesin eline sağlık bende bu akşam yemek yapmam heralde çay demlerim günden kalanları yeriz

sizin memlekete gelmiştik ya
o kaldı orda görümcemde hafta sonuna kadar ordalar
eşimin kuzenini doktora falan götürücek orda
ya aslında ben bize gelsin hep birlikte yiyelim istiyorum ama
onun yemek saatleriyle bizimki uyuşmuyo malesef
o çalışmadığı için erken yiyo
e biz eşimden dolayı haliyle geç yiyoruz olmuyo o yüzden
bende yapıp götüreyim en iyisi dedim
çorbayı falan ısıtır yer artık sıcak sıcak

Valla bizim kızçede her akşam 4 çeşit yapıyor sipariş en küçüğü her akşam fix patates kızartması ve çorba
ortancası standart her akşam pilav ee sulu yemek istiyor kayınpeder salata valla bir sürü yapıyor akşam eşim aldı duraktan beni erken gelmiş eve direk çıktım sonra dayımı aramaya indim niye gelmedin uğramadın üzülmüş 🙂

dayımında parmakları kopmamış kırılmış 4 parmak platin takmışlar biraz daha iyi ama zorlanıyor

sizin memlekete gelmiştik ya
o kaldı orda görümcemde hafta sonuna kadar ordalar
eşimin kuzenini doktora falan götürücek orda
ya aslında ben bize gelsin hep birlikte yiyelim istiyorum ama
onun yemek saatleriyle bizimki uyuşmuyo malesef
o çalışmadığı için erken yiyo
e biz eşimden dolayı haliyle geç yiyoruz olmuyo o yüzden
bende yapıp götüreyim en iyisi dedim
çorbayı falan ısıtır yer artık sıcak sıcak

bizde kayınvalidemlere gittiğimizde bazen kayınvalidem yemiş oluyor🙂 erken yemeye alışkın olunca bekleyemiyor bazen ne yapsın inşallah senin gelininde senin gibi bakasın sana canım

Nikiiiii. ben sabah sözlü konuştum. 1 2 hafta idare et dedi patron.
yazdığım dilekçeyi verimmi sence şimdi bugün tarihli.

kuzuş sen ne kadardır orda çalışıyorsun evlilik nedeni ile çıkacağın için tazminat hakkın doğuyor ama ihbar süresini kullanmadığın için akıllı patronlar hak kazandığın tazminat tutarından ihbar tutarının düşüveriyorlar o yüzden karşına bu gelebilir bundan bi emin ol sorun yaparla rmı

Valla bizim kızçede her akşam 4 çeşit yapıyor sipariş en küçüğü her akşam fix patates kızartması ve çorba
ortancası standart her akşam pilav ee sulu yemek istiyor kayınpeder salata valla bir sürü yapıyor akşam eşim aldı duraktan beni erken gelmiş eve direk çıktım sonra dayımı aramaya indim niye gelmedin uğramadın üzülmüş 🙂

dayımında parmakları kopmamış kırılmış 4 parmak platin takmışlar biraz daha iyi ama zorlanıyor

çözümü olan birşeymiş ki şükürler olsun tekrar geçmiş olsun canım

Geri