Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Iyi yapıyorsun menekşe valla yaşlı işte adamcağız sıcak sıcak içsin
düşünki benim kızçe rahmetli oldu yada yatalak allah korusun bende işten çıkıp onlara bakmak zorundayım şuan öyle bişeyi kafamda canlandırdımda sadece canlandı valla gerisini düşünemiyorum karma karışık olur

Niki dilekçeyi böle yazdım.

Aralık.2007 tarihindenberi işyerinizde çalışmaktayım. ....... tarihinde evlendim..
İş yasamızın kıdem tazminatı ile ilgili 14. maddesi gereğince evlilik sebebi ile işten ayrılmak istiyorum.
Gereğini müsaadelerinize arz ederim.

kuzuş dediğim gibi ihbar süresini sıkıntı yapmazlarsa dilekçe yeterli kanunen senin 2 ay öncesi dilekçe yazıp vermen lazım bunu işleme koyarlarsa hak ettiğin tazminattan kullanmadığın ihbar süreni kesebilirler bu işler çok karışık gıcıklık yapmazlar umarım

düşünki benim kızçe rahmetli oldu yada yatalak allah korusun bende işten çıkıp onlara bakmak zorundayım şuan öyle bişeyi kafamda canlandırdımda sadece canlandı valla gerisini düşünemiyorum karma karışık olur
çok ssamimiyim snei aklımdan geçirdim dedim sahil mecbur çkıcak evinde hem aşağı hem üste bakıcak mecbur çamaşırı ütüsü bitmez..aman ALlah uzun ömür versin kuzum hepsine

valla canım sen altlı üstlü oturuyosun diye değilki bu durum hepimiz için geçerli
sonuçta annelerimiz babalarımız bizim olmasa bile eşlerimizin anneleri babaları
tabiki bi şekilde bakmamız gerekiyo
yani allah tabiki herkese uzun uzun ömürler versin
allah kimseyi de kimsenin eline düşürmesin
sonuçta allah korusun bizimde başımıza bi kaza gelebilir kolumuz bacağımız tutmaz
onların bakımına muhtaç olabilriiz gençte olsak
allah bilir yani
herşey insanlar için herşeyi düşünmek lazım

kuzuş şöylede ekleyebilirsin ........ tarihde evlenmiş bulunduğumdan ve ailevi nedenlerden dolayı iş aktimi fesh ediyorum.Fesih nedeniyle kıdem tazminatımın tarafıma ödenmesi hususunu;
Bilgilerinize arz ederim.

valla canım sen altlı üstlü oturuyosun diye değilki bu durum hepimiz için geçerli
sonuçta annelerimiz babalarımız bizim olmasa bile eşlerimizin anneleri babaları
tabiki bi şekilde bakmamız gerekiyo
yani allah tabiki herkese uzun uzun ömürler versin
allah kimseyi de kimsenin eline düşürmesin
sonuçta allah korusun bizimde başımıza bi kaza gelebilir kolumuz bacağımız tutmaz
onların bakımına muhtaç olabilriiz gençte olsak
allah bilir yani
herşey insanlar için herşeyi düşünmek lazım

kesinlikleeeee

Geri