armaganım Hamiş Melek 3 Şubat 2012 #15.941 takım-3 Ekli dosyayı görüntüle 6200Ekli dosyayı görüntüle 6201Ekli dosyayı görüntüle 6202
Kafa Hamiş Melek 3 Şubat 2012 #15.944 armağancım hepsi çok güzel olmuş maşallah 🙂 kaçla başladın örmeye ve kaç numara şiş kullandın merak ettim (sanki örecekmişim gibi )
armağancım hepsi çok güzel olmuş maşallah 🙂 kaçla başladın örmeye ve kaç numara şiş kullandın merak ettim (sanki örecekmişim gibi )
nickimi kim yedi Hamiş Melek 3 Şubat 2012 #15.945 armagancımm örgü sanada çok yakışıyor l işin harika valla belli yani çok güzel şeyler yapmışsın bebişin çok şanslıı
armagancımm örgü sanada çok yakışıyor l işin harika valla belli yani çok güzel şeyler yapmışsın bebişin çok şanslıı
armaganım Hamiş Melek 3 Şubat 2012 #15.946 kaşıdımmmm çiklet 😉)) kafacım ilmeklerimi soruyosun hepside farklı genelde 35 45 arası atkılarda patiklerde 52 falan ortalıyosun 26 oluyor yaparsan anlatırım şişlerimde genelde 3.5 4 4.5 kullandım
kaşıdımmmm çiklet 😉)) kafacım ilmeklerimi soruyosun hepside farklı genelde 35 45 arası atkılarda patiklerde 52 falan ortalıyosun 26 oluyor yaparsan anlatırım şişlerimde genelde 3.5 4 4.5 kullandım
C cikletimnerde Forum Okuru 3 Şubat 2012 #15.948 kızlarrr herkese iyi akşamlarr..akasyamm özletme kendini..ben yemekleri ısıtmaya gidiyorum..hepinizi öptüm şekerler..
kızlarrr herkese iyi akşamlarr..akasyamm özletme kendini..ben yemekleri ısıtmaya gidiyorum..hepinizi öptüm şekerler..
pineapples Hamiş Melek 4 Şubat 2012 #15.950 birgun' Alıntı: günaydın kızlarrrrrr sakin bi günden Genişletmek için tıkla ... günaydın canım nasılsın
birgun' Alıntı: günaydın kızlarrrrrr sakin bi günden Genişletmek için tıkla ... günaydın canım nasılsın