Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

29 yaşında canım.aman zaten olmuyorum.haftada bir bir saat ya görüyom ya görmüyom da böyle bile yetiyor ama ağzının payını almıştır herhalde.kızçeyede söylemiş sanırım ben gittiğimde pek bi asık suratlılardı ama kızçe düzeldi sonra.aman umrumda deil yani.ben içimdekileri söyledim ya .pişman oldum ama haketti 🙂

günaydın kızlar 🙂

güneşli bir pazartesiden hepinize merhaba 🙂

cuma günü kandildi eve gittim yemek yedik kayınvalidemleri aradık sonra annemlere gittik az oturduk..kardeşimide alıp bize geçtik oyunlar oynadık 😀

ertesi gün misafirlerim gelecekti biliyorsunuz..sabah 9bucukta kalktım işlerime koyuldum sonra 11 gibi annem geldi oda bana yardım etti..

menüme bi kaç bişe ekledim 🙂

kıymalı bohça böreği
peynirli poğaça
kısır
sütlü irmik tatlısı
ve truff yaptım 🙂

yanına turşu acı sos çıkardım..

hepsini çok begendiler harika bi gün geçirdim...

pazar günü eşim işteydi bende öğlen gibi kalktım yemeğimi yaptım ütümü yaptım çamaşır yıkadım derken akşam oldu eşim geldi yemek yedik..

azcık kavga ettik sonra öpüşüp koklaştık barıştık :D:D

sonra tv izledik derkennn hopp gece oldu ballı sütümüzü içtik ve yattık

veeee sonuç işte burdayım 😀

Cuma günü bizde kandil için aramalar yaptık akşam. Sonra eşimin dayısını davet ettik yemeğe. Cumartesi günü onlar geldiler.
Menüde;
İşkembe çorbası
Yumurtalı erişte
Piyaz vardı.

Çayla birliktede ; Elmalı kurabiye, Islak kek böğürtlen soslu, Kandil Simidi
eşimde yaş pasta almış sormadan 🙂 Baya tatlı yedik o gün 😀

Pazar gnüde annemler geldiler maç seyretmeye.
O gün ki menümde de.
Yine işkembe çorbası
Orman kebabı
Göbek salata
Amerikan.
ve CUMARtesi yaptığım tatlılar 🙂

günaydın kızlar güzel ve hızlı bir hafta diliyorum hepimize amannnn kardeşim geldi benimde kıyamam görmeye bile gidemedim bu akşam gideceğim nasip olursa dün misafirlerim vardı sabah saat 11 de geldiler akşam saat 11 gibi gittiler acayip yorgunummmmm

Geri