Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafa sorma yani allahtan ev süpürülmüştü en azından temizlik derdi olmadı yoksa mutfak zaman alıyor fazla
zaten 11 gibi kahvaltıya oturduk kadır ye 12 geçti zaten gelenlerde2 de felan anca gelirlerdi
patates salatası yaptım
cevizli tarçınlı irmik tatlısı içinde bisküvide vardı o şekilde
kek içine puding ve üstüne krem şanti giibi aynı yaş pasta olmuştu tutcağı varsa tutuyor bu kek olayı geçen olmamıştı 🙂
birde gül böreği yapmıştım peynirli
onlarda çalışıyorum bir çay içeriz diye düşünmüşler kurabiye yapıp getirmişler ama çok kızdılar niye uğraştın diye boş çay da olmaz ki ne yoruldum ayakta basit şeyleri ama yani arada balkon yıka çamaşır as
artık kabul edemicem kimseyi sadece kendi annemleri yemeğe alırım annanem gelmiş bu yüzden
kafa sorma yani allahtan ev süpürülmüştü en azından temizlik derdi olmadı yoksa mutfak zaman alıyor fazla
zaten 11 gibi kahvaltıya oturduk kadır ye 12 geçti zaten gelenlerde2 de felan anca gelirlerdi
patates salatası yaptım
cevizli tarçınlı irmik tatlısı içinde bisküvide vardı o şekilde
kek içine puding ve üstüne krem şanti giibi aynı yaş pasta olmuştu tutcağı varsa tutuyor bu kek olayı geçen olmamıştı 🙂
birde gül böreği yapmıştım peynirli
onlarda çalışıyorum bir çay içeriz diye düşünmüşler kurabiye yapıp getirmişler ama çok kızdılar niye uğraştın diye boş çay da olmaz ki ne yoruldum ayakta basit şeyleri ama yani arada balkon yıka çamaşır as
artık kabul edemicem kimseyi sadece kendi annemleri yemeğe alırım annanem gelmiş bu yüzden
oyyy oyyy kuzu bende öldüm bittimmmm cumartesi eve gittim temizlik yaptım akşama kadar çamaşır yıkadım pazar günüde sabah 11 de geldi misafirler akşam 11 gibi gittiler bide gribimmmm biliyorsunuz amannnnn ne diyeceksin ki insanların düşünmesi lazım yarın işe gidecek diye hiç umrunda değil kimsenin makinasın sanki
kayınvalidemler varken banada bi kere öyle gelmişti.. benim akrabalarım ay saat 11bucuk oldu daha oturuyorlar..eşimle ikimiz artık zor ayakta duruyoruz.. birde üstüne kayınpederim türk kahvesi istemişti....
burnumda dumanlar çıkmıştı
onlar gidincede kayınpederim diyo kızım valla düşünemedim agzımdanda çıkmış oldu geri alamadım
pine ne diye 11 karga bokunu yemeden gelmişler ki yani yeni evlisiiniz geçtim bir pazarın var geçtim cumartesi tüm çalıştın yani bu hakikaten düşüncesizlik madem 11 de geldin be insan 3 de al çantanı yaylan