Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

insan sevdiğine kıyamıyor ama eller kıyıyor kuzum dünyanın kanunu bu galiba olsun ne yapalımmm kayınvalidem kayınla beraber öbür kayınlar eltimle kayınvalidemin kızkardeşi oğlyla beraber eşimin dayısının gelinleri eşleriyler beraber çocuk var bide ayyyy öyle kuzum işte
kuzum bugun eve gidip dinlen hiçbişicik yapma..eşinede de çok yorgunum yatıcam erkenden belki anlar..birazda olsa..

Ev hanımlarına bazen çok imreniyorum ya ya kızlar yanlış anlamayın beni sadece yorumumu belirtiyorum kendinizi bu kadar yormayın sonuçta çalışıyorsunuz temizlikçi alın 2 ayda bir heryeri yapsın kapı,cam,perde

Ya bu insanlar gerçekten çok düşüncesiz oluyo bazen kızlar ya..

tabii kendileri çalışmıyo ya çalışanın halindende anlamıyorlar valla..insan yorgunluktan ölüyo resmen..

kayınvalidemler varken banada bi kere öyle gelmişti.. benim akrabalarım ay saat 11bucuk oldu daha oturuyorlar..eşimle ikimiz artık zor ayakta duruyoruz.. birde üstüne kayınpederim türk kahvesi istemişti....

burnumda dumanlar çıkmıştı hahaha

onlar gidincede kayınpederim diyo kızım valla düşünemedim agzımdanda çıkmış oldu geri alamadım hahaha

olsun baba önemli değil demiştim 🙂

o satte kahve mi içilir kız kayıpederin uyku problemi yok herhalde hahaha

pinem gitmedim kuzum o günden sonra bi sıkıntım olmadı şükür..kardeşin gelmiş gözün aydın..burdan nereye gidicek kuzu..

camlar zaten önlerinin tozunu alıyorum sık sık ama silme işlemini ayda bir felan dün mutfağın camını sileyim dedeim sandalye kaydı küçük üzerine basıp çıkmak için sen kay parmağımda pencerenin arasına girdi ay düşecektim kolum resmen boydan boya çizildi yükseklik korkum var kötü ya allahtan büyük ev değil yoksa bütün gün temizlikle geçer misafirde iyi oluyor en azından onlar için temizleniyor her hafta incesi 🙂)))
hahaha misafirin gücü

Geri