Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben hergün içerdim ama kahve ve nescafeyi bıraktım sadece tatlı bişey istersem yoksa içiyorum resmen nikoltin gel beni iç diyor alışkanlık yapıyor

birgün fotolarda ne dkkatimi çekti sizin o kitaplarınızın olduğu oda yemek yediğiniz yer ordamı oturuyorsunuz amma çok misafir geliyor bunuda fark ettim hep yemekli
birde duvardaki foto alt alta oda çok güzel

günaydın kızlarr..burdada çok kar yağıyo..hava çok doğuk gibi geldi aksine buguun bana..
dün adam geldi özür diledi kızlar..eşeklik ettim..elimi tutucak sandım meğerse öpcekmiş..bi çektim elimi ellerim kirli dedim..ne münasebet ya..
eşeklik ettin özür dile çek git..
dünde eve gittim eşim arkadaslarıyla buluştu dısarda..bende tavuklu patates makarna bişe şehriyeli çorba yaptım..
oturdum bi güzel dizimi izledim..ojemi sürdüm..eşim geldi tv bakındık sonra yattık..

birgün fotolarda ne dkkatimi çekti sizin o kitaplarınızın olduğu oda yemek yediğiniz yer ordamı oturuyorsunuz amma çok misafir geliyor bunuda fark ettim hep yemekli
birde duvardaki foto alt alta oda çok güzel

evet canım küçük odamız orası orda oturuyoruz.o gördüğün masada yeni çıkmışlar akıllı sehpa diye geçiyor normalde sehpa olarak kullanılıyor açıldığında 8 kişilik masa oluyor sürekli salonumu kullanmak istemedeiğim için geçenlerde onu aldık.eşimin kuzeni askere gidecek onu aldık yemeğe.eksik olmuyor valla canım yetişebildiğim yere kadar yapıyorum bişiler.o duvardaki fotoğraflığıda ikea dan almıştım.bende çok beğeniyorum 🙂

gerek yok bence şimdilik boşuna yer kaplamasın 🙂

bzimde yemek masası yok yer yok diye almadık ama evde iki sehpa var yani öyle bişey istiyorum ne yapayım diğerlerini oda var mutfaktan içeir taşı bayağı zor oluyor bu sefer bazen tek oluyorum kaldıramıyorum şimdi birde sandalye imalatçısı ile eşim tanışmış farklı değişik portatif gibi bişey yaptırablirim masasını sandalyesi

Geri