B baldem Forum Okuru 14 Şubat 2012 #17.292 tesaduf' Alıntı: ben annemden öyle gördüm öyle yapıyorum canım belki senin yaptığın gibi daha lezettli oluyordur bilemiyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır 🙂 bende bi gün senin yaptığın gibi yapacağım belki öyle daha güzel olur 🙂
tesaduf' Alıntı: ben annemden öyle gördüm öyle yapıyorum canım belki senin yaptığın gibi daha lezettli oluyordur bilemiyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır 🙂 bende bi gün senin yaptığın gibi yapacağım belki öyle daha güzel olur 🙂
birgun Yeni Üye Üye 14 Şubat 2012 #17.294 nickimi kim yedi' Alıntı: eee birgüncüm ne istiyorsun made sınırsız limit Genişletmek için tıkla ... hep beraber düşünelim canımmm 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: eee birgüncüm ne istiyorsun made sınırsız limit Genişletmek için tıkla ... hep beraber düşünelim canımmm 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.295 ben kıymalı yemekleri sevmiyorum sadece köfte de yerim. diğer yemeklerin içinde kıyma, sulu köfte tarzında ki yemekler menümde yoktur.
ben kıymalı yemekleri sevmiyorum sadece köfte de yerim. diğer yemeklerin içinde kıyma, sulu köfte tarzında ki yemekler menümde yoktur.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.296 sahile uzan' Alıntı: Saat nasılda geçti ya hiç anlamadım bir olmuş Genişletmek için tıkla ... ne geçmesi sahilooo yaa hiç vakit geçmiyor bence
sahile uzan' Alıntı: Saat nasılda geçti ya hiç anlamadım bir olmuş Genişletmek için tıkla ... ne geçmesi sahilooo yaa hiç vakit geçmiyor bence
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.297 birgun' Alıntı: hep beraber düşünelim canımmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok özel birşey olmalı bence eşin tarafından alınmış gibi 🙂) tektaşını yenileyebilirsin misal
birgun' Alıntı: hep beraber düşünelim canımmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok özel birşey olmalı bence eşin tarafından alınmış gibi 🙂) tektaşını yenileyebilirsin misal
Kafa Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.298 ay kızlar öğle tatiline burdaki alışveriş merkezine gittim 14 şubat günü diye kozmetik ürünlerinde %50 indirim vardı etiketin yarısı yani 🙂 ama eşime almadım kendime aldım onun daha evde çok var,gerçi beimde çok var ama yinede dayanamadım
ay kızlar öğle tatiline burdaki alışveriş merkezine gittim 14 şubat günü diye kozmetik ürünlerinde %50 indirim vardı etiketin yarısı yani 🙂 ama eşime almadım kendime aldım onun daha evde çok var,gerçi beimde çok var ama yinede dayanamadım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.299 benimde parfüme ihtiyacım var ya şöyle kaliteli bişi alan olsa
Kafa Hamiş Melek 14 Şubat 2012 #17.300 nickimi kim yedi' Alıntı: benimde parfüme ihtiyacım var ya şöyle kaliteli bişi alan olsa Genişletmek için tıkla ... nikinin eşine duyurulur
nickimi kim yedi' Alıntı: benimde parfüme ihtiyacım var ya şöyle kaliteli bişi alan olsa Genişletmek için tıkla ... nikinin eşine duyurulur