Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şıpıdık insanlar taktir edince şımarcak yok bir daha yapmaz zihniyeti var oysaki insandaki azmi motiveyi fazlasıyla artırıyor bu inan her yerde var burda evirip çevirip herşeyi yapıyorum bir kere tşk görmedim 6 senedir 🙂
başkaları patronlarımın yanında sahil çıkmyı düşünürsen kapımız açık sana felan diyorlar ya acayip hoşuma gidiyor kendilernin diyemediklerini başkaları demesi hahaha valla kaç kez başkaları onların yanında menuniyetini bildirdi ama bzim saksı kafalılar yok ağzılarına yapışacak deseler

iyi onunda üstesinden geldiniz

şıp ya hiç dursamıydım dedin mi kendi kendine bir an pişmanlık hissettin mi
ben bir kere bu duyguyu yaşamıştım o anki kararla ama tabi elnide sonunda verilecekti o karar yinede tuaf garip oluyordur insan

Canım benimkide 4.5 yıl sonra ilk defa böle bişi yaptı.
Aynen dediğin gibi demiyolar bidaha yapmaz falan diye heralde.
Pişmanlık çöktümü derken şöyle bi his var canım içimde;
Evde oturmayı hiç iş bulamamayı düşündüğüm zaman pişmanlık çöküyor
onun haricinde pek pişmanlığım yok son zamanlarda yaptıkları şeyler hala içimden çıkmadı çünkü.

GÜNAYDIN KIZLARRR burd SÜPER kar yağıyor öğleden sonra eve temizliğe gideceğim beni merak etmeyin

ayyyy ne güzel yawww tamam kuzum şimdiden kolay gelsin sana

Canım benimkide 4.5 yıl sonra ilk defa böle bişi yaptı.
Aynen dediğin gibi demiyolar bidaha yapmaz falan diye heralde.
Pişmanlık çöktümü derken şöyle bi his var canım içimde;
Evde oturmayı hiç iş bulamamayı düşündüğüm zaman pişmanlık çöküyor
onun haricinde pek pişmanlığım yok son zamanlarda yaptıkları şeyler hala içimden çıkmadı çünkü.

iş bulamam diye düşünme canım benim en kötü ihtimal doğurursun bebişi oturursun evinde 🙂

şıpıdık iş bulma konusunu dert etme mutlak nasibin bir yerde vardır
çoğu çoğu benimde isyan bayraklarımı çektiğim oluyor mesela bankamatik kartı kaybolur en son sendeydi hemen atmayı seveler birinin üstüne artık delircek konuma geliyorum en azından kendi hatalarını üstüme atmaya çalışıyorlar diyip gülüyorum .)

çıksam eşim başka yerde çalıştırmayada bilir düşüncesindeyim rahatım şimdilik her yerde var aman de geç bakınmaya devam et ilanlar kariyer felan

iyiyim kuzum sen nasılsın çalışıyorum beya yoğun yoğun kasıklarım ağrıyor

senin zaten ara ara ağırıyor bu bence geçmezse doktora görün safra kesesi yumurtalık ne bileyim bebek veya ihmal etme dün ziyarete gittimde nasıl insanlar var resmen o acıyı çekip gitmiyor sonrası ilerliyor bir çok hastalıkla birlikte
kasık ağrısı genelde ayak üşütmesinden olur

Geri