pineapples Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.011 shuzur' Alıntı: iyiyim pinecim vaktim az geçmişi okumaya çalışıyorum harıl harıl. nice 8 aylara inşallah canım. maşallah. günaydın tatlım size de, bebişine de sanada. Allah rahatlık versin bebişine. Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn allah razı olsun canım
shuzur' Alıntı: iyiyim pinecim vaktim az geçmişi okumaya çalışıyorum harıl harıl. nice 8 aylara inşallah canım. maşallah. günaydın tatlım size de, bebişine de sanada. Allah rahatlık versin bebişine. Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn allah razı olsun canım
pineapples Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.012 bizimde işler çok yoğun huzur dün akşam gene 11 de gittim eve
armaganım Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.013 pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım pineapples' Alıntı: kuzu hala birşey yok bekliyorum valla heyecanlı heyecanlı kasıklarım ağrıyor bugün çok sanki regli olacağım gibi 🙂 günaydın hamiş meleğimmmmmmm kızın nasıl sen nasılsın öpüyorum sizi çok Genişletmek için tıkla ...
pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım pineapples' Alıntı: kuzu hala birşey yok bekliyorum valla heyecanlı heyecanlı kasıklarım ağrıyor bugün çok sanki regli olacağım gibi 🙂 günaydın hamiş meleğimmmmmmm kızın nasıl sen nasılsın öpüyorum sizi çok Genişletmek için tıkla ...
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.014 pinecim hoşgeldin..kuzum..nasılsın..8 aymı bitti kuzum bizim aboo
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.015 armaganım' Alıntı: pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... evet kızımız tek kaldı onuda kafa tamamlıcak
armaganım' Alıntı: pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... evet kızımız tek kaldı onuda kafa tamamlıcak
armaganım Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.017 yaaa canım benim düğüne bir kaç hafta varken seninkine 3.5 ay vardı simdi 5 ay olmus bile evleneli zaman su gibiiiiiiiiiii akıp geçiyor nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel 8 aylar 10 aylarr daha bizim 5.ay Genişletmek için tıkla ...
yaaa canım benim düğüne bir kaç hafta varken seninkine 3.5 ay vardı simdi 5 ay olmus bile evleneli zaman su gibiiiiiiiiiii akıp geçiyor nickimi kim yedi' Alıntı: ne güzel 8 aylar 10 aylarr daha bizim 5.ay Genişletmek için tıkla ...
pineapples Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.018 armaganım' Alıntı: pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... olmadım kuzum olmadım hayırlısı bakalım bende kızım olsun istiyorummm ayyyy ikranın erkekmiymiş canım benimmmm senin kıza arkadaş gelir belki 🙂 cikletimnerde' Alıntı: pinecim hoşgeldin..kuzum..nasılsın..8 aymı bitti kuzum bizim aboo Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kuzum iyiyim canım ne olsun 7 ay bitti 8 ay oldu kuzu yaaaa
armaganım' Alıntı: pinecim sen daha hasta olmadın mı hadi hayırlısı topiğimizde erkekler bollaştı ikranında erkekmiş sanırım kızıma birde kız arkadaş lazım Genişletmek için tıkla ... olmadım kuzum olmadım hayırlısı bakalım bende kızım olsun istiyorummm ayyyy ikranın erkekmiymiş canım benimmmm senin kıza arkadaş gelir belki 🙂 cikletimnerde' Alıntı: pinecim hoşgeldin..kuzum..nasılsın..8 aymı bitti kuzum bizim aboo Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kuzum iyiyim canım ne olsun 7 ay bitti 8 ay oldu kuzu yaaaa
Kafa Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.019 cikletimnerde' Alıntı: evet kızımız tek kaldı onuda kafa tamamlıcak Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canım 🙂 Rabbim sağlıklı sıhhatli bi evlat versinde gerisi önemli değil
cikletimnerde' Alıntı: evet kızımız tek kaldı onuda kafa tamamlıcak Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canım 🙂 Rabbim sağlıklı sıhhatli bi evlat versinde gerisi önemli değil
shuzur Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.020 ikranın oğluşu oluyor demek.. Allah bağışlasın çok sevindim.