Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlar günaydınlar olsun

şıpıcım hayırlısı olsun hakkından iyi haberlerini bekliyorum canım.
benim eşimde bizim patronla koşullarda anlaştı gibi bakalım son bi beklediği cevap var. o da okse bugün istifa edecek dua edin kızlar hayırlısı için..

huzur dedi salmayalım kendimizi teşfik edelim sen bir saldın gerisi geldi valla bende akşam başladım tekrar ama benimki kesinlikle pisikolojik geçen senede bu aylarda böyleydim mevsimsel değişkenler hahaha

selam kızlar günaydınlar olsun

şıpıcım hayırlısı olsun hakkından iyi haberlerini bekliyorum canım.
benim eşimde bizim patronla koşullarda anlaştı gibi bakalım son bi beklediği cevap var. o da okse bugün istifa edecek dua edin kızlar hayırlısı için..

değişik şeyler duymak iyi oluyor huzur ya sevindim inşallah netleşir hayırlısı olsun

sahilo akşam gezmedeydiniz neler yapmış ev sahibi fikir ver bana pazar günü annemleri ağırlayacağım bende kalabalık olacağız

gittiğimiz kişinin haberi yokmuş son 1-2 saat hazırlık yapmış
zaten marifetli diyorlardı eşimn teyze oğlu
makarna salatası
pizza gibi kıymalı
poğaça
börek
kek

yapmış en son kalkmadan baklava ikram etti ama akşam oturması için çok fazla tesi
yani yemek sonrası hiç gidecek menü değildi şahsen daha hafif ve çayla gidebilecek şeyler olurdu uğraşmış hamuru bile kendi açmış ama biz doygunduk yinede ayıp olmasın bende uğraşmanın ne olduğunu bildiğim için yedim zar zorda olsa

sen daha hafif şeyler yaparsın yemek sonrası gelecekelerse eğer

Geri