Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

inş. canım benim hayırlısı olsun inş. rabbim kucağına aldığı günleride göstersin
amin canım

Inşallah rabbim bundan sonra yüzünü güldürür
bebişi uğurlu gelir Inşallah
inşallah canım amin

uvvv
canım hastaneye gitmedim özele gidiyorum ama nbilim ya
iyi olsun dedim sadece 2 dişim agrıyodu 1i kanal 1idolgu
kkanal oldu dolguda yaptı şimdi dolgu olanşişti ve ağr yapıyo
offf ki off kızlar napsam bilemedim
şiş olduğu için hiç bi dr ellemez diye düşünüyom
haplar haftaya salı bitiyo çağırdı gitcem bakalım nolcak
annemde nasıl üzülüyo anlatamam kızlar

15gün oluyo bizim burda 16 yaşında bi kız öldü diş çektirmeye diye gitmiş
orda kanı durmayınca kan kanseri olduğunu anlamışlar 1 ay içinde öldü

annem bişey demiyo ama çok üzülo korkuyo
aslında sadece şiş dişim iltihap hapları içince kurucak ama

ayy allah korusun canım öyle kötü şeyleri getirme aklına
geçmiş olsun sana da sen ilaçlarını ihmal etme doktorunun yaptıkları bi işe yaramıyosa daha kapsamlı bi yere git ya da

hoşgeldin tweetycim, fetih'i beğendin mi?🙂

peri aklına öyle kötü şeyler getirme canım Allah korusun
ilaçlarını düzenli kullan onlar bitince iner şişliği

Baldem mutlaka izle ;filmde tabiki eksikler olucak ama benim en çok gözüme çarpan bir tane bile Mehter Marşı yok keşke kullansalarmış çok güzel olurmuş ve filmde en çok begendigim taraflardan birisi de 40 gün boyunca savaşmışız ve ciddi anlamda savaşı artık kaybedecek duruma gelmişiz o 40 gün boyunca Rumların bizi nasıl yendikleri de anlatılıyor.Tek taraflı bir film olmamış ben çok begendim.İstanbulu böyle almışız,kıymetini bilelim dedim.Peygamberimizin sözüyle başlıyor zaten film.

Pinem ya Allah gönlüne göre bir kız çocugu versin sana ne kadar tatlı avatarındaki resmin 🙂

Dün sinemadayken hamile bir bayan merdivenlerden çıkıyor.Ama karnı filan yeterince büyüktü.Ben fark ettim hemen kalktım.Bayan bana korkma,panik yapma dedi.Olsun salon zaten yeterince karanlık dedim.Gidecegi yere kadar götürdüm

Geri