Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu pazar kimse gelmezde eşimle balık yemeğe gideriz ya ben ağzıma sürmezdim balık ne oldu bilmem canım ara ara ister ne vitamini var balıkta o eksik demek bende
Kızlar bugün bişey farkettim, meğer çalışmak bir bayan için daha çok özgüven vesilesiymiş.
Eşimden akşam para istedim ve o kadar utandımki, oda kendine kızdı, seni parasız bırakmamam gerek dedi ama benim için istemek çok zordu yaa, kendi param olsaydı diyorum bazen...
kızlar bugün bişey farkettim, meğer çalışmak bir bayan için daha çok özgüven vesilesiymiş.
Eşimden akşam para istedim ve o kadar utandımki, oda kendine kızdı, seni parasız bırakmamam gerek dedi ama benim için istemek çok zordu yaa, kendi param olsaydı diyorum bazen...
Alışverişten sonra düşünemedi galiba.
Aman sahilcim benim koca alışmış para istenmesine, anne bir yandan abla bir yandan, muhtemelen benim çekinmem ona garip gelmiştir 🙂)
Neyseki sabah güzel bir para bıraktı, rahatça harcayayayım
kızlar bugün bişey farkettim, meğer çalışmak bir bayan için daha çok özgüven vesilesiymiş.