ınşallah bize yakındır sahilim
kızçeye gezme olsun alırım gelirim
dermişim inşallah ya valla bakalım ilk benim kardeşimi görcez sonra akrabalarınıınşallah bize yakındır sahilim
dermişim inşallah ya valla bakalım ilk benim kardeşimi görcez sonra akrabalarınıkızlar siz yemeklerinizi 1 günlükmü yapıyorsunuz ben 2 günlük yapıyorum iyi oluyo fazla yorulmuyorum
bizde genelde 2 gün yiyoruz canım ama 2. illa birşeyler daha yapmak gerekiyor
ama kalıyo malesef...dünden kanıbahar yemeğim kaldı bu akşamda çorba ve salata yapacağımbize 2 gün için tam yetiyor canım ayrıyetten bişe yaparsam gözüm doymadıgı için yapıyorumama kalıyo malesef...
bu akşam ne yemek var kızlar 🙂
bende köfte ve patates kızartması yanına pilav salata ve çorba 🙂
bize 2 gün için tam yetiyor canım ayrıyetten bişe yaparsam gözüm doymadıgı için yapıyorumama kalıyo malesef...
bu akşam ne yemek var kızlar 🙂
bende köfte ve patates kızartması yanına pilav salata ve çorba 🙂
biraz dinlenip meyva hazırlayıp tv karşısında keyif yapacam makyajımı yapıp bi güzel süsleneceğim kocada gelsin işten baksınbaşının çaresine bi deneyeyim bakayım tepki olumlu olursa sizlerde yaaprsınız 
ıspanağı temizlemek bana zor gelmiyor ya dolduruyorum eviyeyi ıspanakları suya bastıra bastıra yıkıyorum kumu dibine çöküyor zaten balığıda hemen hemen her pazar ızgara yapıyoruzyanıda karides yada kalamar arkadan da fırında tahin helvası süper oluyor