Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ben zamanla çok daha rahat olucağımızı alışacağımızı düşünüyorum yani bir anormalik olmadığı sürece

ne üzüleceğim ya sizde ben ne diyorsam oda istediği gibi desin ama saygıda kusur etmesin o zaman işin rengi değişir ayrıca yanlızken anneciğim babacığım ailemin yanında anne baba diyemem ne ise o onların kafasında soru işareti kalır sevmem öyle şeyleri ben aaaa kıza bak yanlızken yağlı ballı annesinin babasının yanında ne olmaz öyle ne diyorsanız her zaman öyle diyin kızlar

p,necim tabiki herkesin kendi fikri o konuya karışamam..bende yalnızkende her dakika babacıgım annecim demiyorum ama arada söylediğimde oluyo..ki ben buna onlara yağ çekmek için yapmıyorum gerçekten içimden geldiği için yapıyorum..

annemlerin yanındada onlar üzülmesinler diye anne baba diye sesleniyorum ve bence bu gayet normal bi davranış..tabiki annemin babamın yerini tutamazlar ama yinede seviyorum..

ve eğer eşim benim anneme ismiyle anne deseydi çok büyük kavga ederdik buda bi gerçek herkesin kendi fikri tabiki saygı duyuyorum..

ama kayınvalidem veya kayınpederim bana ... gelin ve ... kız dese çok bozulurum yani

p,necim tabiki herkesin kendi fikri o konuya karışamam..bende yalnızkende her dakika babacıgım annecim demiyorum ama arada söylediğimde oluyo..ki ben buna onlara yağ çekmek için yapmıyorum gerçekten içimden geldiği için yapıyorum..

annemlerin yanındada onlar üzülmesinler diye anne baba diye sesleniyorum ve bence bu gayet normal bi davranış..tabiki annemin babamın yerini tutamazlar ama yinede seviyorum..

ve eğer eşim benim anneme ismiyle anne deseydi çok büyük kavga ederdik buda bi gerçek herkesin kendi fikri tabiki saygı duyuyorum..

ama kayınvalidem veya kayınpederim bana ... gelin ve ... kız dese çok bozulurum yani

sen neden bu kadar alındınki ben şimdi anlamadım kafam ben sana yağ yakıyorsun demedim ki insanlar öyle anlar dedim tatlım ayrıca saygısızlık yapmadığı sürece istediğini diyebilir nasıl alışırsan öyle olur tatlım ben öyle alıştım zaten samimi olmayı sevmem he şunuda böyle anlama tabii bende eşimin annesini babasını seviyorum ama dediğim gibi eşimin annesi babası olduğu için saygısızlıkta yapmıyorum çok samimide olmuyorum benim yapım bu yani ayrıca bana ismimle hitap etsede ben bozulmam yani nasıl istiyorsa öyle desinler ama dediğim gibi saygısızlık yapmasınlar

Geri