Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar

dün akşam eşim bi adamla kavga etti moralim çok bozuk🙁((

ben carrefour'da reyondan labne peyniri alıyordum adam geldi belimi tutup üzerimden uzanıp üst reyona uzandı
bende napıosunuz dedim
çekildim
eşim görmesin diye hemen gittim hızlı hızlı
eşimin koluna girdim kasaya gittik
sıvı el sabunu unutmuşuz eşim dedi sen sırada dur ben hemen alıp geleyim, eşim yanımdan gider gitmez adam geldi saçımı kokladı ohhh mis gibi kokuyosun dedi
bu sefer bende kenara çekildim napıosun sen dedim ittim adamı
eşimde görmüş geldi adama bitane yumruk attı
güvenlik falan geldi
moralim cok bozuldu ya
Allahtan o eşime vuramadı

ay melodi ya geçmiş olsun herşey seni buluyor okut kendine sapık herif adi ayağınla vuramadın mı şeyine patlasın öyle durumda ijkra gibi iğne batırcan sessizce
sen yine eşinden çekinip tepkisiz kalmışın ben tekme tokat girerdim yada bilemiyorum yaşamadım ama eşin iyi yapmış bir değil iki tane atsaydı

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar

dün akşam eşim bi adamla kavga etti moralim çok bozuk🙁((

ben carrefour'da reyondan labne peyniri alıyordum adam geldi belimi tutup üzerimden uzanıp üst reyona uzandı
bende napıosunuz dedim
çekildim
eşim görmesin diye hemen gittim hızlı hızlı
eşimin koluna girdim kasaya gittik
sıvı el sabunu unutmuşuz eşim dedi sen sırada dur ben hemen alıp geleyim, eşim yanımdan gider gitmez adam geldi saçımı kokladı ohhh mis gibi kokuyosun dedi
bu sefer bende kenara çekildim napıosun sen dedim ittim adamı
eşimde görmüş geldi adama bitane yumruk attı
güvenlik falan geldi
moralim cok bozuldu ya
Allahtan o eşime vuramadı

ay inanmıyorum ya ne kadar şerefsiz karaktersiz insan var Allah korusun böylelerinden geçmiş olsun canım eşin haklı ama kim olsa deliye döner

şimdi biran düşündüm aynı şey benim başıma gelse eşim ne yapar diye hiç eşimi birini yumruklarken düşünemiyorum ya akşama sorayım bari böyle bir durum olsa ne yaparsın diye tepkisini merak ettim

Ay valla melodican çok sinir oldum ya bak şimdi hani adam bişey dedimi yumruktan sonra belki psikopoat iftra felan atar allah korusun ya tövbe yarabbim

şimdi biran düşündüm aynı şey benim başıma gelse eşim ne yapar diye hiç eşimi birini yumruklarken düşünemiyorum ya akşama sorayım bari böyle bir durum olsa ne yaparsın diye tepkisini merak ettim

sende adamı durduk yere kışkırtma oda düşünür acaba böyle şeyler oluyormu diye toplu taşıt kullanıyor neler oluyor ille görüyordur her türlü pislik var

ay benim kocam duvara resmini çıkarır kesin çok acımasız o türk konularda genç yaşlı bakmaz hiç allah korusun

ben eşimden çekindim kızlar, o anda insan ne yapacağını bilemiyor
ya ben cazgırlık yapsaydım adama vursaydım o da bana vursaydı eşim o zaman hepden çıldırırdı
sadece sağ salim kurtulmak istedim o durum ve ortamdan
eşimin vurmasıyla adam yere düştü zaten insanlar ayırdılar ama güvenliğe de söylediler bu karı koca haklı adam bayan'a böyle böyle yaptı diye

Geri