Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzura birebir katılıyorum..adaşımm senden ve huzurdan bekliyoruz aslında..elçindede vardır kesin..

inşallah kuzucum benim hesabım 14 ay sonra falan hamile kalmak ama tabi Allah bilir canım.
6 ay oldu ben buraya işe gireli düşünsenize kızlar zaman ne kadar hızla geçiyor dün gibi.

bende grip gibiyim olcam
elim ayağım buz tuttu resmen

sahilim sed-er-gine diye bi ilaç var ondan iç.
ben bu kış hep kullandım daha grip olmadım şükür.
kırgınlık hissedince 1 tane eritiyorum suda. hemen geçiyor.

yarın kadın doğumcuya kontrol ve akıntı şikayetim için gideceğim bakalım ne diyecek

inş hiç bişi çıkmaz tesicim.
sen evleneli 6 ay mı oldu?
akıntı için bana larg-op-en vermiştiler. kesti hemen.

huzurum bana lar-gopeni diş apsesinde vermişlerdi :D:D
6 aymı oldu o işe başlayalııı zaman nasıl geçmişşş huzurrr inanamadım yaa ...hey gidi günler..
bu arada kızçem aradı börek çörek yapmıs akşama gelin diyo..yemekten bugunde yırttım :D:D

inşallah kuzucum benim hesabım 14 ay sonra falan hamile kalmak ama tabi Allah bilir canım.
6 ay oldu ben buraya işe gireli düşünsenize kızlar zaman ne kadar hızla geçiyor dün gibi.

sahilim sed-er-gine diye bi ilaç var ondan iç.
ben bu kış hep kullandım daha grip olmadım şükür.
kırgınlık hissedince 1 tane eritiyorum suda. hemen geçiyor.

inş hiç bişi çıkmaz tesicim.
sen evleneli 6 ay mı oldu?
akıntı için bana larg-op-en vermiştiler. kesti hemen.
inşallah çıkmaz canım 5,5 ay oldu bakalım bana ne diyecek yazarım ilaç verirse

huzurum bana lar-gopeni diş apsesinde vermişlerdi :D:D
6 aymı oldu o işe başlayalııı zaman nasıl geçmişşş huzurrr inanamadım yaa ...hey gidi günler..
bu arada kızçem aradı börek çörek yapmıs akşama gelin diyo..yemekten bugunde yırttım :D:D

demekki iltihap kurutucu kendileri. bana da bu apsemde amo-kl-ovin verdi doktor. bende tırsıyorum cumartesi diş çektirmekten ama başa gelen çekilir.
6 ay oldu. ramazan bayramından sonra başlamıştım.
ne çabuk geçti zaman.

kızlar ben geçen hafta salı çarş perş urfadaydım. salı evde yemek vardı. eşim gitmedi anneme. çarş annemdeydi. perş akşamı ben urfadan döncektim dışarıdan söyleriz dedik. annemler çok ısrar etmiş gitti eşim. cuma balık günü diye çağırdılar. eşim mesaideydi ben gittim. cumartesi ben annemi çağırdım. pazar iğneye yengeme gittim. geçen hafta tam 5 gün görüşmüş olduk. her gün gitsek niye geldin demezler o kadar istiyolar gelmemizi.
neyseki bu hafta 3 gündür evimizdeyiz.

Geri