Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

:D:D
benim gibi eltin olacakti belki
akıllı uslu
papatya gibi beyaz ve ince :D:D

nasıl gidiyor çalışmalar kafacım

ayh öyle olacagını bilsem hemen isterdim elti canımcım 🙂

ama olmazdı kesin :D:D

Allah heralde duamı kabul etti sana elti yok al sana görümce dedi bana :D:D:D:D

iyi gidiyor şimdilik canım bakalım inşallah güzel notlar alırım..

bi eltim 60 yaşına yakın. en büyük abiden. ondan tırsıyorum mesela.
bi eltimi hiç sevmiyorlar. gidip gelmiyor zaten. zamanında çok çektirmiş herkese. ondan kızçe benden bile çekindi yazık.
biri de iyi bana köyden bişiler gönderiyodu hiç tanımadan. 🙂

Ayy canımm benim topicce dualarınız tuttu tabiki de 🙂)elti eltinin kumasıdır diye mi bir laf vardı,benim annemle yengem arasında sürekli rekabet vardı,sürekli birbirlerinden ne görseler alırlardı.Koltuklarımız aynıydı,duvar renklerimiz beyaz eşyalarımız.Amcamlara bile gitsem hiç yabancılık çekmezdim 🙂)sürekli rekabet halindeydiler.Ben de o yüzden hiç eltim olsun istemezdim ama bu gidişle bir tane olacak gibi gözüküyor 🙂

kızlar görümcem bana hediye bişey yapacakmış:hmm::hmm::hmm:

inanmadınız dimi bende inanamadım valla hahaha hahaha

benim bu kızçem az değil valla dün telefonda konuşuerken allem etti kallem etti bi anda görümcemle konuşuyoken buldum kendimi hahaha

bayadır konuşmuyordum ya ondan dolayı böyle bişey yaptı heralde 😀

Ayy canımm benim topicce dualarınız tuttu tabiki de 🙂)elti eltinin kumasıdır diye mi bir laf vardı,benim annemle yengem arasında sürekli rekabet vardı,sürekli birbirlerinden ne görseler alırlardı.Koltuklarımız aynıydı,duvar renklerimiz beyaz eşyalarımız.Amcamlara bile gitsem hiç yabancılık çekmezdim 🙂)sürekli rekabet halindeydiler.Ben de o yüzden hiç eltim olsun istemezdim ama bu gidişle bir tane olacak gibi gözüküyor 🙂

artık eskisi gibi iç içe yaşamıyorki insanlar canım
herkesin hayatı kendine

ama şöyle bişey var, eğer bana yapılandan daha fazlası ona yapılırsa o zaman eşime kızabilirim

benim arkadaşımın ailesi düğün istiyordu. erkek tarafı maddi durumumuz yok yapamayız dedi. kız ailesine rezil olmamak için kendi finanse etti. 1 yıl sonra abisi evlendi ona yemekli düğün yaptılar. resmen evlat ayırdılar.

Benim geçen gittiğim düğünde dingofun biri bir kaç sene sonra papucun dama atlır dedi kızçede yanımda ben anlamadım çünkü yazdığım gibi değil daha farklı sdediler bende dedim kızçee ne demek istedi hiç anlamadım oda gülüp çekti sonra söyledi ne avanak ya sanane sanamı kaldı demek

uysalım valla elimden geldiğnice arkasında olurup abla gibi yaklaşırsa kardeş gibi sarılırım böyleyim hem kardeşim için hwem kaynım için inşallah iyi biri olur herkesin yaşantısı bana bişey düşmez zaten kızçeden hahaha

Geri