Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar nasılsınız kafam saol canım benim melo hayır olsun inş. rüyan kuzum huzur hoş geldin canım melo bide hamile kalıyormuşsun kız ayyy inş. canım benim hayırlısı

kızlarrrrr hepimiz çocuk olduk yapmayın büyük konusmayalım..atarda dökerde ..daha çok küçükler..eğitmek evet çok önemli ama nasıl çocuklar yetiştiricez nasıl olcaklar bilemiyoruz..

Hepimiz potansiyel anne adaylarıyız kızlar
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin Inşallah

hamilelik dönemi bence çok önemli, ne kadar rahat ve huzurlu geçirirsen anne baba ne kadar mutlu olursa çocuk da o kadar huzurlu bir cocuk oluyor
%50 karakter & %50 yetiştirme şekli

kızlarrrrr hepimiz çocuk olduk yapmayın büyük konusmayalım..atarda dökerde ..daha çok küçükler..eğitmek evet çok önemli ama nasıl çocuklar yetiştiricez nasıl olcaklar bilemiyoruz..

büyük konuşmuyorum sadece espiri
benim annem valla etimi sıkarmış kalıp gibi yerimizden kalkmazmışız
gittiğimiz yerde zaten belli bir yaşa kadar gitmzmiş yaramazlık yaparız diye bu kadar başı boş olur mu sence biliyorsun huyunu takip et ben onun çocuğunun kusakalrını temizlemek zorunda değilim

Hepimiz potansiyel anne adaylarıyız kızlar
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin Inşallah

hamilelik dönemi bence çok önemli, ne kadar rahat ve huzurlu geçirirsen anne baba ne kadar mutlu olursa çocuk da o kadar huzurlu bir cocuk oluyor
P karakter & P yetiştirme şekli

evet evet canım benim ablam ilk hamileliğinde çok sakindi yeğen çok sakin şu anda 3. hamileliğinde çok sinirli ve agrasifti yeğen aynen öyle banada hamileliğin nasıl geçerse bebiş öyle oluyor diyor

günaydın kızlar
sahil misafirden yana sende dertliymişsn bacım geçmiş olsun
hamilelik sürecinin çocuğun karakterin etkilediğine bende inanıyorum
bizim bi tanıdık vardı kızına hamileyken bi nazlı bi nazlıydı ki sormayın gitsin hergün bi yeri ağrırdı
şimdi kızı da 4 yaşında falan aynı annesinin hamilelik dönemi gibi b naz bi naz insanı delirtiyo
bi yerinda ufak bi yara görmesin pireyi deve yapıyo

Geri