Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kısmet bakalım 🙂

ama bende şuan herhangi bi çatlatma filan yok canım..yani en azından bana doktor öyle birşey söylemedi..öyle olsaydı söylerdi dimi..

ay beni kokrkutmayın tamda doktora gigicem yarın kızlar ya

ne güzel işte yarın doktora gidecekmişsin sorarsın işte

olmaz bende olmadı çünkü özellikle dikkat ettim
evlenmeden hap kullanmadan önce tırmanasım geliyordu duvarlara o denli bir ağrı çok kötydü bıraktım yine ağırır dedim ama maşallah hiç ağrı olmadı birde düzenli takvime işaretle olduuğn günleri

ilk ay yine aynı gün oldum sonraki ay değişti bir kaç gün attı

bende hapı bırakınca çok ağrılı olur diye korkuyordum sevindim🙂 benimde önceden 32 günde bir oluyordu bakalım 28 günde bire düşecek mi haptaki gibi

valla tes eşim pek ödün vermek istemedi kendinden ama şuan ki gibi olsaydı hapa felan gerk duymazdım ilk aşamadı yükü üstüme attı yapamam edemem şimdi bal gibi dikkat ediyor yaşayarak öğreniyor insan

valla tes eşim pek ödün vermek istemedi kendinden ama şuan ki gibi olsaydı hapa felan gerk duymazdım ilk aşamadı yükü üstüme attı yapamam edemem şimdi bal gibi dikkat ediyor yaşayarak öğreniyor insan

biz başta eşimle hiç konuşmadık canım doktora gidip danışacağım dedim tamam dedi hapıda doktor tavsiye etti ben hapı sevdim ama ya hiç regl gecikmiyor ağzrısız sızısız beklediğin günde oluyorsun🙂

Geri