Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Onlarda biliyorki bu topic onlarsız ayakta zor durur, çünkü onlar demirbaşlardı.
Doğrusu ben olmasam onlar kadar aranmam, duygusal davranmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu böyle.
Topici herkes terkedip gitse hoşlarınamı gidecek yani.
Duyun beni çekip gidenler, eminim bu yazılarım okunacak.
BIRAKIP GİTMEKLE YİĞİT OLUNMUYOR, ÖNEMLİ OLAN SAVAŞMAKTIR...

Bu yazdıklarıma kim kızarsa kızsın hiçte takılmıyorum, yanlış olduğunu düşünen varsada bildirsin.
Hatalıysam özür dilemesini bilirim, ama sözlerimin arkasındayım.

ikracan herkes anşlaşmak yada iyi geçinmek zorunda değil ama ortada çözülmeyecek mesele de yok yani ne bileyim sen stres yapma boşver
tabiki iyi günümüz olduğu gibi şimdi arkalarından konuşmak bize yakışmaz
herkesin kendi düşüncesi dursalardı iyidi ama yapacak birşey yok

ikracan herkes anşlaşmak yada iyi geçinmek zorunda değil ama ortada çözülmeyecek mesele de yok yani ne bileyim sen stres yapma boşver
tabiki iyi günümüz olduğu gibi şimdi arkalarından konuşmak bize yakışmaz
herkesin kendi düşüncesi dursalardı iyidi ama yapacak birşey yok

Estağfirullah canım arkalarından konuşmuyorum, malesef o anda burada yoktum, umarım okurlar ki okurlar diye düşünüyorum.
Neyse yazacağımı yazdım kapattım konuyu ben...

Dün akşam çok fena oldum, su bile kalmadı midemde, sabaha kadar mekik dokudum yatak ve lavabo arasında.
Bide eşime sinirlendim, makineye bulaşıkları doldur dedim, sadece 2 tane kirli tabak koymuş tencereyi koymamış, yoğurt kaplarını bile koymamış dolaba.
Üstüne pazartesi misafir gelecekmiş, bir arkadaşa gidelim dedim o hamile ve öğlene kadar çalışıyor dediler, benim ne farkım varsa.
Bide üstüne o eklendi, sinir küpüyüm şuan, akşamada yemek falan yok zaten ben yiyemiyorum.
Ne yapsamda iptal etsem diye düşünüyorum şu misafirleri hiç kaldıramıcam...

Geri