Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pine mail atmış arkadaşlar

sahilcim nasılsın kızlar nasıl keyifler yerindedir inş. ama pek te yerinde değilmiş galiba ne olmuş böyle yaw karışmışta karışmış yani ben anlamıyorum artık hiç bir şeyi size açıklama yapma gereği duydum onun için sahil mail atıyorum size iletsin olurmu öncelikle şunu bilmenizi isterim sizinle çok uzun zamanlar geçirdik güzel iyi kötü bütün anlarımızı paylaştık samimi güçlü arkadaşlıklar kurduk sizi bırakıp bir yere gittiğim falan yok sadece bu olaylar geçene kadar biraz gelmeyi düşünmüyorum bana belki kızıyorsunuz belkide hak veriyorsunuz ama böyle yapmaya karar verdim he sakın bu arada çiko gelmiyo diye gelmediğimi zannetmeyin olurmu herkesin yeri ayrıdır çikocuğum sende duy beni sinirler yatışsın gene herkes toplansın.Seninle telde de konuştum ben herkesin kendince sıkıntıları dertleri var BEN ORAYA SIKINTILARIMI DERTLERİ PAYLAŞMAK SİZİN DERTLERİNİZİ SIKINTILARINIZA ORTAK OLMAZ İŞ STRESİNDEN AZDA OLSA UZAKLAŞMAK İÇİN GELİYORUM ARKADAŞLIK İÇİN GELİYORUM bunlar yoksa ben daha çok stres içinde olacaksam neden geleyim ki dimi emin olun sadece bunun için gelmemeye kadar verdim yoksa benim kimseyle ilgili bi sıkıntım sorunum yok allaha şükür öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

Pinecim gel bizi daha fazla germeden 🙂

Geri