Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam fıstıklar
aaaa kimseler kalmamış yetişemedim mi ben.
tesciğim tatlım bugün mesajına cevap yazamadım. iş görüşmelerim vardı o yüzden gelemedim yanınıza.
berbat geçti ikiside çok kızdım zaten moralim eskilerde şuanda.
ya görüşemeye çağrıyorlar görüşmüyorlar üstelik iş yeri 1.5 saatlik mesafededi ve ben babamla gittim yazık adama çok üzüldüm yoruldu o kadar.form doldurun biz sizi ararız demezlermi.eee dedim görüşmeye çağırmışlardı.hmmm ama bugün bilmem ne hanımın toplantıları var o sizi tekrar çağrıcak.çocuk oyuncağımı bu ya.
şimdi hiç keyfim yok.ama eşime pasta hazırlıcam.görüşürüz kızlar.

doğru iş görüşmen vardı doktora diye çıkacaktın. Kötü geçmiş sayılmaz canım ya daha görüşmemişsin belki hayırlı birşey olur sonunda pes etme hemen

günaydın meleklerimmm.
tesciğim inş. dediğin gibi olur canım.
toplantıları varmış mış.
insan demz o zaman şugün gel die.
neyse artık olan oldu. bugün annemlere gidicem anneler gününü erken kutlıcam akşamda koçiş gelir hem beni alır. vaktimiz kalırsa kursa yazılıcam
akşam eşime sarma sardım pasta yaptımm.bloğumada ekleyip öyle çıkıcam.
kızlar kimseler yookk topicimzde yine(( görüşürüz akşam girerim yine

cumartesi bugün canım sahil ve nikide gelir başkada gelen olmaz. Sen ne hamarat hatunsun yahu 41,5 kere maşallah sana. Bizde bugün anneme yemeğe gideceğiz. ben hediyeleri çoktan verdim bile pazar günü tekrar uğramak gerekir ama dimi kızlar

GÜNAYDIN KIZLAR

GÜZEL BİR GÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN

BEN İŞLERE YOĞUNLAŞACAĞIM İÇİN

TOPİĞİMİZİN GÜZEL ANNELERİ, QUEN , AKASYA ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

VE BİZLER ANNE ADAYLARI VE DOĞMAK ÜZERE OLAN HEYECANLI ANNEŞLER BİZİMDE ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLERR...:date:

günaydın meleklerimmm.
Tesciğim inş. Dediğin gibi olur canım.
Toplantıları varmış mış.
Insan demz o zaman şugün gel die.
Neyse artık olan oldu. Bugün annemlere gidicem anneler gününü erken kutlıcam akşamda koçiş gelir hem beni alır. Vaktimiz kalırsa kursa yazılıcam
akşam eşime sarma sardım pasta yaptımm.bloğumada ekleyip öyle çıkıcam.
Kızlar kimseler yookk topicimzde yine(( görüşürüz akşam girerim yine

esen valla çok sinir bozucu bir durum
ne demek ya valla ben olsam sonucunu bile bile dalardım içeri kafam atar öyle şeylere

salaklar ne sanıyorlar kendilerini

Geri