Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cumartesi akşam girişli olmak üzere yemekli felan mu-danyada konaklamaı
bir gece hahaha
fazlasıyla romantikoooo pazar sahilde kahvaltı ve çıkış dı biraz gezinir öğlen yemek yer öyle evimize dönerdik diye düşündüm rezerve ettim lakın iptal ettirdim 🙁((( hep oraya gitmek istemişizdir orda eski bir otel var bilirsiniz zaten bir gemi diğeri benim ayarladığım 🙂 hem şirket indirimide vardı ama olmadı

zaten beni övmeyi pek çok sever kızçe gerçi ihiyacım yok ama övgülere hahaha çok mütevaziyimdirrrrrrrrrrrrrrrrr:eller:

teyzesi eşimi aramış diyor eşime senin karın ne yapmış ablamızı gelinle birlikte yenilenmiş saplsun tşk için aramış kızçe motive sağladı menopozda idi zaten bunalımlardaydı hediye bile insanı ne kadar mutlu ediyomuş meğer

yansıtmış olnara

herşeyiyle tam tıkıer olmuş ya güzel şeyler duymak hoşuna gitmiş
oda sahil herşeyi yapan sağolsun demiş arayayım öğleden sonra bari bakım ne yapıyor

Evet Sahil planın neydi anlatsana kuzu?Kaynana geline güveniyor tabii gider gezmelere 🙂))
Ben 52 kg oldum 🙂))ama yazın hiçbir şey yiyemedigim için kg veriyorum..Kelebek ne güzel ev gezmelerine bayılıyorum keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık ayda bir defa gün tarzında toplantı yapardık

kesinlikle süer olurdu vala hepimiz cok uzagız yaaa🙁( kızlar buarada eşimn eniştesi vefat etti dün ordaydım tabi müstakbel kayınvalide ve kayınpederimde ordaydı zoraki bir el öptüm saygımdan hatrını bıle sormadım dün akşam yemekte eltimdeydim yemek yedik kahve içtik dertleştik güsel geçti

dünde bizim kızçe biz balkondayız uzerıme ceket getırıyor ayagımıza terlık biz hıc oralı olmuoz iki gelin oturduk gelinlik yaptık yapsın tabi bulmuş bizim gibi güsel gelinleri :D:D

Kelebek sen yinede eltine çok fazla anlatma kaynananı çünkü akrabasınız bir laf vardır 7 kat el bile daha iyidir diye üzeri kapalı anlat fazla detaya girme ben akrabalarıma hiç güvenmem ...
Sahil keşke gidebilseydiniz çok güzelmiş planın

Kelebek sen yinede eltine çok fazla anlatma kaynananı çünkü akrabasınız bir laf vardır 7 kat el bile daha iyidir diye üzeri kapalı anlat fazla detaya girme ben akrabalarıma hiç güvenmem ...
Sahil keşke gidebilseydiniz çok güzelmiş planın

haklısın kuzumda anlatsn bnm cekıntım yok kımseden kötü konuşmam sadece herkes yernde saolsun dedim tabi eşimn kardeşide alındı tavır yaptı cokta tın yani

yaş otuz yolun yarısı demek:D:Dşimdi sen genç ve güselsin ya kıskanıyordur seni tatlım he:d

SAHİLL KARDEŞİN İÇİN HAIYRLIS OLSUN İNŞALLH İYİ BİR İŞ TE BULUR EŞİNLEDE ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN MUTLULUK HERKESE YAKIŞAN BİR CÜMLE İNŞALLH CÜMLEMİZİN EVİNE HUZUR MUTLULUK VERSİN RABBİM

valla bilmiyordumda ilgilenmiyorumda artık onunla ne hali varsa görsün
bende ettim de hadi sormayayım kafa nasılsa sorar dedim hahaha

uyanık tesssssss hahaha ben meraklı malahat zaten hahaha

dünde bizim kızçe biz balkondayız uzerıme ceket getırıyor ayagımıza terlık biz hıc oralı olmuoz iki gelin oturduk gelinlik yaptık yapsın tabi bulmuş bizim gibi güsel gelinleri :D:D

kız sen kızçeyle barıştınmı :D:D

Geri