bey_zaa Hamiş Melek 16 Mayıs 2012 #28.351 tesaduf' Alıntı: benimde iki hafta sonra kuzenimin düğünü var şimddien ne giysem telaşına düştüm🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy sorma valla bende çok aradım ama şükür buldum 🙂
tesaduf' Alıntı: benimde iki hafta sonra kuzenimin düğünü var şimddien ne giysem telaşına düştüm🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy sorma valla bende çok aradım ama şükür buldum 🙂
bey_zaa Hamiş Melek 16 Mayıs 2012 #28.354 esennruzgar' Alıntı: hmmm tmm cnm hoşgeldin o zaman Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım
esennruzgar Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.355 tüüüü cuma günü raatım diyordum kahretsinnn toplantı varmışş
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.357 vaktim yok ki şeker biliyorsun cumarteside çalışıyorum nişan elbisemi mi giysem diyorum bir daha nerde giyeceğim ki
vaktim yok ki şeker biliyorsun cumarteside çalışıyorum nişan elbisemi mi giysem diyorum bir daha nerde giyeceğim ki
tesadüf Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.358 bey_zaa' Alıntı: ayy sorma valla bende çok aradım ama şükür buldum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne aldın nerden aldın kaça aldın😀 AA birde sen hamişsin göbek bellimi
bey_zaa' Alıntı: ayy sorma valla bende çok aradım ama şükür buldum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne aldın nerden aldın kaça aldın😀 AA birde sen hamişsin göbek bellimi
esennruzgar Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2012 #28.359 tesaduf' Alıntı: vaktim yok ki şeker biliyorsun cumarteside çalışıyorum nişan elbisemi mi giysem diyorum bir daha nerde giyeceğim ki Genişletmek için tıkla ... aaa olur gayette güzelolur saçlarınıda sade birşeyler yaptırırsın tmm fıstık işte😀
tesaduf' Alıntı: vaktim yok ki şeker biliyorsun cumarteside çalışıyorum nişan elbisemi mi giysem diyorum bir daha nerde giyeceğim ki Genişletmek için tıkla ... aaa olur gayette güzelolur saçlarınıda sade birşeyler yaptırırsın tmm fıstık işte😀