Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hıh işte ismini unuttum sistik canım o ya ılık su ile bol bol yıka kurula peçete ile ılak kalmasın bende baalyında öyle oldum cipr-o antibiyotik ve hamalet yanık tahriş pişik kremi diye geçiyor ondan sürdünmü 2 günde geçiyor

ay kafa neden oldu ki acaba

hıh işte ismini unuttum sistik canım o ya ılık su ile bol bol yıka kurula peçete ile ılak kalmasın bende baalyında öyle oldum cipr-o antibiyotik ve hamalet yanık tahriş pişik kremi diye geçiyor ondan sürdünmü 2 günde geçiyor

ay kafa neden oldu ki acaba

ya bilmiyorumki sahil ne oldugunu ben anlamadım..ama sistit'te sık tuvalet oluyomuş bende öyle yok..çok idrarım gelmiyo sadece yanmam çok falz orası kızardı..habire akıntı geliyo ya..

kuzu geçmiş olsunda ne sabunu ya sakın sabun değdirme sadece su ile yıkaman lazım hemen tahriş olur
ya niki ne bileyim sabun mikrobunu alır filan diye habire onunla yıkıyorum 😕

seninde vardı sanki ama seninki kaşıntıydı dimi..benimki yanma ve orda sanki iltihap var gibi ya 🙁

birde bu aydan umutluydum ya 😕

Sadece göstermek amaçlı birtane yaptım canım

1-3a5.jpg

ya bilmiyorumki sahil ne oldugunu ben anlamadım..ama sistit'te sık tuvalet oluyomuş bende öyle yok..çok idrarım gelmiyo sadece yanmam çok falz orası kızardı..habire akıntı geliyo ya..

ya niki ne bileyim sabun mikrobunu alır filan diye habire onunla yıkıyorum 😕

seninde vardı sanki ama seninki kaşıntıydı dimi..benimki yanma ve orda sanki iltihap var gibi ya 🙁

birde bu aydan umutluydum ya 😕

umudunu yitirm şeker adet olmadın dimi

ne zamandı senin batın kafa ya yazdın ama unuttum 🙂

ya aynı benim olduğum gibi ama çok akıntı iltihapmı mı akıyor ya bu farklı bir knou ama bak sağlık ocağına git bu tarz şeylerde cir-pro iyi geliyor

bat bugün kızlar 🙂 daha gelen giden yok 🙂

sahilcim bu durumda ilaçta kullanmak istemiyorum 🙁

ne yapacaıgımı şaşırdım kızlar ya 😕

kafa inşallah kırmızıyı görmezsin yaaaaaaaa gerçekten bunu çok istiyorum ve heyecanladın kız hani bel ağrı şubu belirtilerin oluyormuydu yoksa iyi valla hadi bakalım güzel haberleerrrrrrrrrrrrr bekliyorummmmmmmmmmm yaaa :davul:

Geri