Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyiyim diyelim iyi olalım canım..

benim adetim geciktide bakalım o yüzden heyecanlıyız 🙂

nikin tarifini yaptımda ona gülüp duruyoruz 🙂

Aaaaaaaaa gerçekmi kız, bu gece rüyamda kuzenim test yapıyordu zaten, yoksa o senmisin bebeişim 🙂

Kız ben neler denemedimki, el testi, çiş testi 🙂

İdrarda çıkınca garantilemek için yapmıştım, kan testine gitmeye çekiniyordum...

Kaçtılar ama babası geri gelsin herşey usulünce olsun dedi, bizde öyle olsun istiyorduk zaten, öyle oldu.
Bizde öyle bişey olmadı canımcım, ben çok empati kurdum yaa, nikahtan önce aynı yerde yatıramam dedim, farklı odalarda yattılar. Allah muhafaza bir sorun olur falan kız için çok kötü olur diye düşündüm. Ertesi günde hemen gönderdik zaten.

anladım canımm yine senin sayende mantıklı insan farklı oluyorr iştee senin gibi🙂 iyiki yataklarını ayırmışsın 🙂)

- - - Updated - - -

bana bakın kızlar ben bu testi yaptım bu testi yapmayan kalmıycak ona göre bak he söz verin,test kardeşi oluruz hahaha

kuzuuu yaaa bişi itiraff edecmmm ama kızmaaa sakınnn o bardaktaaa senin değil eşinin çişi olacaktı hahaha hahaha

Aaaaaaaaa gerçekmi kız, bu gece rüyamda kuzenim test yapıyordu zaten, yoksa o senmisin bebeişim 🙂

Kız ben neler denemedimki, el testi, çiş testi 🙂

İdrarda çıkınca garantilemek için yapmıştım, kan testine gitmeye çekiniyordum...

ay hadi inşallah rüyandaki benimdir ikracım 😀

neler yaptın canım söyle bende yapayım hepsini :D:D

birde ikra hani sen bana idrarım koyulaştı demiştin ya..benimkide çok koyulaştı böyle turuncuya dönük resmen 😕

anladım canımm yine senin sayende mantıklı insan farklı oluyorr iştee senin gibi🙂 iyiki yataklarını ayırmışsın 🙂)

- - - Updated - - -

kuzuuu yaaa bişi itiraff edecmmm ama kızmaaa sakınnn o bardaktaaa senin değil eşinin çişi olacaktı hahaha hahaha

heee onuda hemen bu akşam alırım canım eşimden kocacım rica etsem azcık şu kavanoza teşrif edermisin hahaha adam dicek delirdi artık benimmki hahaha

Geri