Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kafa verdiğin günlere göre sirkülasyonun 27 günde bir

28 desek 3 haziranda adet olman gerekiyor

ya işte bugün 32.gün sahil hayatımda hatırlamıyorum hiç bu kadar geciktiğini...

acaba psioklojikte uzayabilirmi onu düşünüyorum..

antibiyotik filan hiç bieşy almadım canım..sadece yumurta geliştirici ilaç kullandım onunda etkilerinde adet gecikmesi yokmuş.

olsaydı doktorum söylemezmiydi

ya işte bugün 32.gün sahil hayatımda hatırlamıyorum hiç bu kadar geciktiğini...

acaba psioklojikte uzayabilirmi onu düşünüyorum..

antibiyotik filan hiç bieşy almadım canım..sadece yumurta geliştirici ilaç kullandım onunda etkilerinde adet gecikmesi yokmuş.

olsaydı doktorum söylemezmiydi

çok heyecanlanıyorum canım ya kendim olsa bu kadar merak ederdim heralde

çok heyecanlanıyorum canım ya kendim olsa bu kadar merak ederdim heralde

bende çok heyecanlanıyorum canım..

dün eşime fark etti adetimin geciktiğini sonra dilini filan ısıryo görsen varya 🙁

hiç test yapmamışım gibi dedimki kocacım test alıp yapsakmı acaba dedim daha 2 gün geçmiş karıcık biraz daha bekleyelim daha çıkmaz testte dedi 🙂 beni umutlandırdı..

eşime sağlıkçıdırda ondan ona sordum 🙂

haa bu arada dünkü iğnede kararmış kızlar 🙂

bende çok heyecanlanıyorum canım..

dün eşime fark etti adetimin geciktiğini sonra dilini filan ısıryo görsen varya 🙁

hiç test yapmamışım gibi dedimki kocacım test alıp yapsakmı acaba dedim daha 2 gün geçmiş karıcık biraz daha bekleyelim daha çıkmaz testte dedi 🙂 beni umutlandırdı..

eşime sağlıkçıdırda ondan ona sordum 🙂

haa bu arada dünkü iğnede kararmış kızlar 🙂

iğne durmadan kararıyorr umarım doğru çıkar kafaaaaaaa teste çıkmaıştır🙂 benim arkadaş yaptı onda kararmadı mesela

iğne durmadan kararıyorr umarım doğru çıkar kafaaaaaaa teste çıkmaıştır🙂 benim arkadaş yaptı onda kararmadı mesela

hadi ya gerçektenmi nikii ondan kararmamışmıydı..Allahım inşallah doğru çıkar ya ne diyim...

ya kızlar bide dün yaptıgım test varya onu ben dün burda çekmecemde bırakmıştım..sabah gelince baktım..

2..çizginin yeri belli oluyo ama tam kırmızı değil..

offff kendimi kandırıyorum işte

hadi ya gerçektenmi nikii ondan kararmamışmıydı..Allahım inşallah doğru çıkar ya ne diyim...

ya kızlar bide dün yaptıgım test varya onu ben dün burda çekmecemde bırakmıştım..sabah gelince baktım..

2..çizginin yeri belli oluyo ama tam kırmızı değil..

offff kendimi kandırıyorum işte

kız silik mi silik çıkmasıda olabilirr olası muhtemel bence.evet kararmadı kafa yani idrar kartıyor desek onunkide kararırdı bence sende bişiler var hahaha

Geri