Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet yaz geldi kızlar bende öğle tatilinde kendimi kot şort aldım 🙂

bizimde 2 hafta kaldı kızlar

evet bikaç atlet şort sandelet tamamdırr
bende bayram için yer bakıcam ama gidebilirmiyiz bilmiorum az tatil var yaaan
eyse kısmet artık
kızlar ben biraz kaçıorum topalntı var gelcem sonra yine

annemde mevlüt yapcak pazar günü

hiç yardım da edemiyoum ya öfffffff sıkıntı valla el atmam lazım benim fırsat yok ki

eşimede dedim hiç ilgilenemiyorum el atamıyorum çalışıyorsun o zaamn işten çık diyor ya salak sinir etti beni

annemde mevlüt yapcak pazar günü

hiç yardım da edemiyoum ya öfffffff sıkıntı valla el atmam lazım benim fırsat yok ki

eşimede dedim hiç ilgilenemiyorum el atamıyorum çalışıyorsun o zaamn işten çık diyor ya salak sinir etti beni

canım hafta sonlarıda onlara vakit ayırsan dengeyi tutturusun..bende öyle hafta içi eşimde evde oldugu için gidemiyorum birde akşam yorgunluk oluyo..ama hafta sonu gündüz gezsek bile akşamları hep annemlerdeym.

canım hafta sonlarıda onlara vakit ayırsan dengeyi tutturusun..bende öyle hafta içi eşimde evde oldugu için gidemiyorum birde akşam yorgunluk oluyo..ama hafta sonu gündüz gezsek bile akşamları hep annemlerdeym.

kafolii cumarteside çalışıyorum ya eve gidiyorum ee haliyl eşim evde bekliyor oluyor malesef gidemiyorum pazarda evde kahvaltı çamaşır toz al her daim imkansız iki haftada bir mesela anca adam akıllı gidiyorum

valla iş çıkışı belki uğrarım uğramalık olduumda zaten kalıcaklı olduuğm için birşey yaptırmıyor git geç kalma oulyor yakın iyi hem kötü aklın orda kalıyor

kafolii cumarteside çalışıyorum ya eve gidiyorum ee haliyl eşim evde bekliyor oluyor malesef gidemiyorum pazarda evde kahvaltı çamaşır toz al her daim imkansız iki haftada bir mesela anca adam akıllı gidiyorum

valla iş çıkışı belki uğrarım uğramalık olduumda zaten kalıcaklı olduuğm için birşey yaptırmıyor git geç kalma oulyor yakın iyi hem kötü aklın orda kalıyor

ya işte ben bunu anlamıyorum ya gerçekten ne olur beni yanlış anlama sahilcim..

sen hergün onun ailesini görüceksin ama kendi ailene gidemiyceksin vallahi ben buna karşıyım ya...

haftada 2 akşamda senin ailene gidin beraber oturun ozaman..

yada sende hiç aşağıya inme bakalım öyle nasıl olucakmış..

ya işte ben bunu anlamıyorum ya gerçekten ne olur beni yanlış anlama sahilcim..

sen hergün onun ailesini görüceksin ama kendi ailene gidemiyceksin vallahi ben buna karşıyım ya...

haftada 2 akşamda senin ailene gidin beraber oturun ozaman..

yada sende hiç aşağıya inme bakalım öyle nasıl olucakmış..

hafta içi gidiyoruz arada iş çıkışı ama yemek yiyoruz tezgaha koyup çıkıyoruz uykusu geliyor yada yorgun felan gittiğimize bile değimyor daha çok zahmet oluyor
adam akıllı oturamıyoruz sohpet byağıdır edemiyoruz hep bir telaş içindeyiz

şimdi kızçe yorganlarını halletmesi gerekir kesin aramıştır eşimi demiştir onu yapalım oğlum felan arar beni ya varya günde 2 3 kez konuşuyorlar ne konuşuyorlar hergün gördüğün insanla bilmiyorum

Geri