Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hafta içi gidiyoruz arada iş çıkışı ama yemek yiyoruz tezgaha koyup çıkıyoruz uykusu geliyor yada yorgun felan gittiğimize bile değimyor daha çok zahmet oluyor
adam akıllı oturamıyoruz sohpet byağıdır edemiyoruz hep bir telaş içindeyiz

canım o zaman nasıl olsa izne çıkıyorsun ya izinli oldugun zaman sabahtan kahvaltıya bi gidersin ohhh akşamlara kadar oturursun hem sanada iyi gelmiş olur.

çok monotonlaştık çünkü kafa ev ev ev hep

yani birde benim bu aylarda gel gitlerim oluyor çok buhranlı geçiyor aşırı duygusal ve kenidmi düşünüen biri oluyorumm

şimdi kafa aslında olay geçeli 3 gün oldu şimdi kafam anca bastı 🙂

geçen kaynım aradı benim ark olan eve geç gittik annemlerdeydik birde seccade almıştık demiştim mevlüt için çarşı pazar felan

aradı sabahısı 9 da eeee naber dün nerdeydiniz şimdi görmedik yaşıyormusunuz merakından mı iyiliğinden mi ne soruyorsun nerdeysek nerde demi

ya benmi çok gevşeğim bilmiyorum ki o an anlatıyorum bende annedmeydik çarşıdayfık şimdide ne cevap verdim ki gezmede de çık

duygularım karma karışık adet olacağım onun verdiği şeyle sebep olay yaratmaya çalışıyorum aslında normalde konuşrken gayet iyidim şimdi alttan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum bendede sorun oluştu sanırım

hahaha hahaha

çok monotonlaştık çünkü kafa ev ev ev hep

yani birde benim bu aylarda gel gitlerim oluyor çok buhranlı geçiyor aşırı duygusal ve kenidmi düşünüen biri oluyorumm

evet monotonlaşmak insanı bazen bunalıma sürüklüyo..kimseyi düşünmeden sadece kendi başınıza gezip tozmanız hava alman lazım senin..

evlendiğinden beri hep böylesin buhranlı olman çok normal canım

şimdi kafa aslında olay geçeli 3 gün oldu şimdi kafam anca bastı 🙂

geçen kaynım aradı benim ark olan eve geç gittik annemlerdeydik birde seccade almıştık demiştim mevlüt için çarşı pazar felan

aradı sabahısı 9 da eeee naber dün nerdeydiniz şimdi görmedik yaşıyormusunuz merakından mı iyiliğinden mi ne soruyorsun nerdeysek nerde demi

ya benmi çok gevşeğim bilmiyorum ki o an anlatıyorum bende annedmeydik çarşıdayfık şimdide ne cevap verdim ki gezmede de çık

duygularım karma karışık adet olacağım onun verdiği şeyle sebep olay yaratmaya çalışıyorum aslında normalde konuşrken gayet iyidim şimdi alttan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum bendede sorun oluştu sanırım

hahaha hahaha

ya sahil sen gerçekten çok sakin bir insan aslında burdaki bütün kızlar çok iyi hutlu maşallah..siz böyle anlattıkça ben kendimi çok cadaloz hissediyorum hahaha

benim kaynım yok ama varya olsaydı ve bana bunu deseydin vayki kocamın haline vay çok fena kavga ederdik,bu benim evim biz onlardan ayrı bi aileyiz ve kimseye hesap vermek zorunda değiliz...

tama kabul ediyorum çok cadalozum hahaha

kafa varya seni pzt günü sabırsızlıkla bekleyeceğimmmm kuzu🙂 ben yarın burdayımda durum hakknıda eğer yine olmadysan sabah erkenki wc yap testi getir foto çek

Geri