Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

esenn bizim apartmandada millet slm vermiyorr hatta temzlikçiyi görsen burnu havada geziyor hayır küçümsemiyorum ama hoşgörü saygı yok kimse kapısını acıp su vermıomuş düşün artık bn acıorum ona yınede apartmanda görünce slm vermıyor bnde vemrıoym artk insanlaralem yapacak bir sey yokk cokta tınnnnn 😀

tess hamilelik süphesimi var yoksa anamm

- - - Updated - - -

kafayı face de gördüm açtı kapattı hemen nerde bu hahaha

gözünden bi uçan bi kaçan kurtulur heee nikom:D:D

kızlar buarada babam araba almış cumadan bu yana arabayı babama vermıom iyimi markasını söylım bide 2011 model toyota hılux modeli yani çift kabin pikap araba:D:D ama arabada kendımı buldum yüksek oluşu direksiyon vites cok rahat masallh dün kamp alanına giriş yapıoss araba bende millet şaşkın şaşkın bakıyor araba büyük ve hantal olunca ama cok sevdm vla dül dülden sonra kendimi ucakta gibi hisettim ve yol boyunca hiç yorulmadım

Kelebek güzel geçmiş gününüz 🙂 havalar ısındı artık bende termos alıp çamların altında kociş ben ve kayınlarım 3 lüsünden oluşan piknik yaparız çekirdek çıtlarız 🙂 gibi

,

aaa kuzu sende devirdin haaaa nice yılalrınız olsunn eee anlat süpriz kimden geldi

niko bakalm hediye ne gelecek bnde heyecanlıyımm kızlar konuşun bee sız neler yaptınız haftasonu kafa tahillide hemilelik tahililnden sanırım esen temzlkcıye kızmıs kıyamm , sahıllo sen neler yaptın rejim konusu gündemde sanırım nikom siz naptınız kız haftasonu anlatin bakem😀

niko bakalm hediye ne gelecek bnde heyecanlıyımm kızlar konuşun bee sız neler yaptınız haftasonu kafa tahillide hemilelik tahililnden sanırım esen temzlkcıye kızmıs kıyamm , sahıllo sen neler yaptın rejim konusu gündemde sanırım nikom siz naptınız kız haftasonu anlatin bakem😀

cumartesi full çarşıdaydık kardeşim düğüne 1 ay kaldı davetiye pasta kalanları hallettik kuzu pazarda dünürlere gittik köye öyle

Günaydın Meleklerim;

Kelebegimmm eşinin hediyesini hemen bizimlede paylaş merak ederim ben 🙂bu arada güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olmuş ne güzel gezmişsiniz benimde denize girmeye çok ihtiyacım var ama burda deniz olmadıgı için bizde havuza gidecegiz 🙂
Esen sen neden canını sıkıyosun ki,kendinden başka kimseye deger vermeyeceksin canım böyle saçma sebepler yüzünden kendini üzmeye degmez;sende bundan sonra mesafeni korursun..Kışın annem dolapta yer olmadıgı için bir tencere dolma sarmış ve balkona koymuş bizim üstümüzdeki komşu balkona halıyı çıkarmış balkonda halıyı fırçalamış halıdaki bütün saçlar bizim balkonda...annem de çıkıp söylemiş,gel balkonun haline bak demiş..ne yapabilirim,yapacak birşeyim yok demiş,ondan sonra cam balkon yaptırdık
Nikicim dügün için ne aldın kendine?
Sahill saçmalamışlar kaynanan bir kere tamda yaşını gösteriyor 🙂

hahaha onlarsız düşünemiyorum hahaha dün bayağı yardımcı oldular aşağı erkekelre servis felan 🙂

kelebek yoğun geçti düğün sezonu açıldı artık
bu hafta son benim ver elini kuşunadası 🙂))

yalnz eşim tiyo almış kızlarr oda arkd.sormuştu ne isterd diyee dedim piknik sepetimizi yanımıza alıp dilediğimz yerleri gezmek demiştim sordum hayr sormadım diyorr tiyo almış olabılır belki abartılı degıldı ama ıstedgım sade huzur dolu bir gündü şükrler olsun ALLAHIMA hep böyle olmak nasp olsun

Geri