Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Annem bizim kızçeyi kardeşimin düğününe çağırmayacak, nişan için aradı davet etti ama bir hayırlı olsun bile demedi kızçe.
Şimdide davet etmicem diyor, sizce annemin adına çağırsammı?
Eşime söyledim sen karışma dedi, onlar büyük aralarında halletsinler, artık biz karışmayalım dedi ama laf sokacak çağırmayıncada, kesin milleti arayıp yayın yapar, ne yapsam bilemiyorum...

kız benim eşimde görümcemlere gitti bugün tapu işlemleri için ben burda kaldım😕 gözüne gözüne sok iyice görsün🙂 Bizimkiside böyle denk gelseymiş olurmuş gerçi aralıktada düğün olmaz pek🙂

- - - Updated - - -

çok şey kaçırıyorsun çok😛

canım ya aslında bende almak istiyorum ama kısmet olmadı ne yapalım🙁

gözüne gözüne sokucam gelince canım hahaha evet seninki denk düşmezmiş heralde canım aralık çok soğuk oluyo 😀

bende görümce olucam ama böyle olmuycam yemin ettim vallahi bak

- - - Updated - - -

Annem bizim kızçeyi kardeşimin düğününe çağırmayacak, nişan için aradı davet etti ama bir hayırlı olsun bile demedi kızçe.
Eşime söyledim sen karışma dedi, onlar büyük aralarında halletsinler, artık biz karışmayalım dedi ama laf sokacak çağırmayıncada, kesin milleti arayıp yayın yapar, ne yapsam bilemiyorum...
valla bencede sen karışma canım,sonuçta cemiyet annenin cemiyeti o kimi isterse onu çağırır

canım ya aslında bende almak istiyorum ama kısmet olmadı ne yapalım🙁

gözüne gözüne sokucam gelince canım hahaha evet seninki denk düşmezmiş heralde canım aralık çok soğuk oluyo 😀

bende görümce olucam ama böyle olmuycam yemin ettim vallahi bak

- - - Updated - - -

valla bencede sen karışma canım,sonuçta cemiyet annenin cemiyeti o kimi isterse onu çağırır
ben görünceyim ama kim görümce kim yenge bilemicem artık🙂

bencede sen karışma hiç canım

ya hata fotonun altına yazdığı yorumu hazmedemiyorum ya

canım valla gerçektende çok ayıp etti o yorumla..yani bu tamamen çekememezlikten yada sana çok sinir oluyo filan gibi algılanır bence..

ne ister senden halbuki lokum gibi tatalısın 😀

- - - Updated - - -

benim görümcem çok iyi ya gerçi eşim bugün oraya gitti banatel wedip sende gel demedi ama olsun canı sağolsun

amannnn adı üstünde görümce işte hahaha

benimki beni şimdi sinir eder bak albüme eklicem onuda bi okuyun tamammı kızlar

Geri