Ayy iyi fikir, gerçi her akşam sarılıyoruz, ama bu defa farklı olacak.
VUHAYYYY HER KAŞAM MI ROMANTİKLEŞİYORSUNUZ İKRAAA 🙂))
O ZAMAN DAHA FARKLI BİR SARILMA YAP
Ayy iyi fikir, gerçi her akşam sarılıyoruz, ama bu defa farklı olacak.
doktorun cok önemli canım evet
ben belki de ondan cok rahatım hatta sırf doktoruma güvendiğim için memleketime bile gitmedim burada yaptım doğumu
hadi kızlar sizlerden de bekliyoruz güzel haberler
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
inş. Bakalım armağan yani bunu anında anlayabilmek için hergün kan testi lazım ya insan bekelrkende stres yaşıyor
acaba varmı merdivenden normal inmem ille koşarım zıplarım diyosun ki acaba varmı bişey yani değişik bir durum
Evde beklemenin en güzel yönlerinden biri o, geleceği zaman heyecana kapılıyorum resmen, bazen yolun neresindesin diye arıyorum falan 🙂

Bende doktorumu çok sevdim çok samimi geldi ama bilemiyorum, telefonda görüşüyoruz, yaptırdığım testleri hemen istiyorum. Gidince hemen istiyor, sanırım haftada bir gidicem muayeneye.
Kaçıncı haftadan sonra 1 hafta arayla gidiliyor canım?
Artık nst'ye bağlıyorlar beni, ama zavallı kız sinir oluyor, cihazı koyduğu yerden kaçıyor 🙂
Slm kızlaar nasılsınız, tes'cim siz arsa almışınız yeni gördüm hayırlı olsun canımcım, burada arsa fiyatları uçuyor.
Armağan'cım doğum hikayelerini okuyunca gözlerim doluyor nedense, bende normal doğum istiyorum, inş. sıkıntısız atlatırım.
Ailenin yanında olması çok farklı gerçekten, yiğenimle sürekli ilgilenirdi annem, bizde 40'ı çıkana kadar kalıcaz, eşim neredeyse 2 ay izin kullanacak, doğumu hangimiz yapıcaz diyorum bazen 🙂
Bugün evlilik yıldönümümüz dün akşam sürekli konuşuyorduk, bu saatte şunu, şu saatte bunu yapıyorduk falan, evde aparatif bişeyler hazırlıcam, dışarı çıkmak istemiyorum, ahh geçen sene bu saatlerde kuafördeydim :şş:

ben stresten ölürüm kesin 100 tane felan test alırım her dakika yaparım heralde🙂inş. Bakalım armağan yani bunu anında anlayabilmek için hergün kan testi lazım ya insan bekelrkende stres yaşıyor
acaba varmı merdivenden normal inmem ille koşarım zıplarım diyosun ki acaba varmı bişey yani değişik bir durum
görmedim canım hemen yazıyorumbugün 5 kere wc gittim 1,5 lt su içtim ay daha yemek yemedim şimdi çorba söyledim gözlerim karardı açlıtkan resmen 🙂
akşam klimayı kapatmayı unutmuşuz aslında ayarladık yarım saat sonra kapanacaktı ama üşüttümmü ne ya böbrekelrim batıyor pöfffffff soğuk bana hiç iyi gelmiyor
- - - Updated - - -
tes ya yazdım görmedin mi özelden yaz fiyat ne kadar nerede yeri fikir olur diye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
canım 31 den sonra 2 haftada bir gitmiştim
35 den sonra haftada bir gittim 38+5 de de doğum yaptım canım
ben stresten ölürüm kesin 100 tane felan test alırım her dakika yaparım heralde🙂
- - - Updated - - -
Ben 4 test yapmıştım, eşimde dahiliyeci bir arkadaşına söylemiş, oda niye yapmışki diye soruyomuş 🙂
Bende yanlıştır diye farklı markalar denedim dedim 🙂
görmedim canım hemen yazıyorum