esennruzgar Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.161 günaydın kızlar çarşambayı da yaptık sonunda.güzel birgün olur ve çarçabuk geçer inş.
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.163 ay bir piknik yapmak geldi içimden 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))) bütün kızlar toplandık toplandık haydi pikniğeee
ay bir piknik yapmak geldi içimden 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))) bütün kızlar toplandık toplandık haydi pikniğeee
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.164 günaydın kızlar bizde piknik yapmadık ya hiç bu sene. bu haftasonu görümcemin şehrine gideceğiz sanırım
günaydın kızlar bizde piknik yapmadık ya hiç bu sene. bu haftasonu görümcemin şehrine gideceğiz sanırım
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.165 armaganım' Alıntı: tamam canım sor bende seve seve anlatırım tes sen benim kızımı gördün mü faceye ekledim resmini herkes ultrasondakiyle aynı diyor Genişletmek için tıkla ... gördüm canım gördüm çok tatlı maşallah🙂
armaganım' Alıntı: tamam canım sor bende seve seve anlatırım tes sen benim kızımı gördün mü faceye ekledim resmini herkes ultrasondakiyle aynı diyor Genişletmek için tıkla ... gördüm canım gördüm çok tatlı maşallah🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.166 tes günaydın mesaj attım sana kızlar pcden iyi anlayan kim var niki sahil sizede göndersem yarımcı olurmusunuzz
tes günaydın mesaj attım sana kızlar pcden iyi anlayan kim var niki sahil sizede göndersem yarımcı olurmusunuzz
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.167 esencim yazdım mesajda isterswen ikrayı bekle o biraz da olsa bizden daha iyi bilir sanırım
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.168 benim kızçe arın sabah iz-mire gidiyor düğüne pazara kadar kalıcakmış aradı söyledi ay yine bana kaldı ev az dinlendim geldim şimdi yine devam teompoya 🙂 dedim gitmişken kal biraz daha
benim kızçe arın sabah iz-mire gidiyor düğüne pazara kadar kalıcakmış aradı söyledi ay yine bana kaldı ev az dinlendim geldim şimdi yine devam teompoya 🙂 dedim gitmişken kal biraz daha
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.169 survivora baktım şimdi nihat kazanmış. Hasan daha iyiydi aslında - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: benim kızçe arın sabah iz-mire gidiyor düğüne pazara kadar kalıcakmış aradı söyledi ay yine bana kaldı ev az dinlendim geldim şimdi yine devam teompoya 🙂 dedim gitmişken kal biraz daha Genişletmek için tıkla ... 🙂 gitsin gitsin dolaşsın bol bol
survivora baktım şimdi nihat kazanmış. Hasan daha iyiydi aslında - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: benim kızçe arın sabah iz-mire gidiyor düğüne pazara kadar kalıcakmış aradı söyledi ay yine bana kaldı ev az dinlendim geldim şimdi yine devam teompoya 🙂 dedim gitmişken kal biraz daha Genişletmek için tıkla ... 🙂 gitsin gitsin dolaşsın bol bol
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Haziran 2012 #31.170 Kalsın canım artık 4 idare etcez emek felan hzırlarım akşamdan yine