tesadüf Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.281 esennruzgar' Alıntı: girilebilior canım sorun yok Genişletmek için tıkla ... bloğ kaldırıldı diye hata vermişti google hesabım kitlenmiş tel noma doğrulama şifresi aldım onu girdim düzeldi şükür
esennruzgar' Alıntı: girilebilior canım sorun yok Genişletmek için tıkla ... bloğ kaldırıldı diye hata vermişti google hesabım kitlenmiş tel noma doğrulama şifresi aldım onu girdim düzeldi şükür
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.282 Allah Allah durup dururken nie öle olduki yedeklemek lazım aslında
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.283 esennruzgar' Alıntı: Allah Allah durup dururken nie öle olduki yedeklemek lazım aslında Genişletmek için tıkla ... anlamadım bende şifreyi girince herşey olduğu gibi geldi ama iyiki silinmemiş nasıl yedeklenecek ki
esennruzgar' Alıntı: Allah Allah durup dururken nie öle olduki yedeklemek lazım aslında Genişletmek için tıkla ... anlamadım bende şifreyi girince herşey olduğu gibi geldi ama iyiki silinmemiş nasıl yedeklenecek ki
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.284 valla ben bi ara yedeklemiştim cnm ama nasıl yaptığımı bilmiyrum google amcaya sormak lazım😀
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.285 esennruzgar' Alıntı: valla ben bi ara yedeklemiştim cnm ama nasıl yaptığımı bilmiyrum google amcaya sormak lazım😀 Genişletmek için tıkla ... evet canım sorup yapmak lazım o kadar emek var sonuçta. 500 izleyicim olursa eşim bana tebrik etmek için alan adı alacakmış🙂
esennruzgar' Alıntı: valla ben bi ara yedeklemiştim cnm ama nasıl yaptığımı bilmiyrum google amcaya sormak lazım😀 Genişletmek için tıkla ... evet canım sorup yapmak lazım o kadar emek var sonuçta. 500 izleyicim olursa eşim bana tebrik etmek için alan adı alacakmış🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.286 oooo süper ozaman - - - Updated - - - tes sen iç mimar olmalıymışsın canım ya. valla patlama olurdu😀
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.287 esennruzgar' Alıntı: oooo süper ozaman - - - Updated - - - tes sen iç mimar olmalıymışsın canım ya. valla patlama olurdu😀 Genişletmek için tıkla ... zaten şuanda yaptığım işte çok uzak değil canım banyo iç mimarlığı gibi birşey😛
esennruzgar' Alıntı: oooo süper ozaman - - - Updated - - - tes sen iç mimar olmalıymışsın canım ya. valla patlama olurdu😀 Genişletmek için tıkla ... zaten şuanda yaptığım işte çok uzak değil canım banyo iç mimarlığı gibi birşey😛
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.288 yok sen her alana el atmalısın banyo ile sınırlı kalma canımcım çok güzel şyler buluorsun
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.289 esennruzgar' Alıntı: yok sen her alana el atmalısın banyo ile sınırlı kalma canımcım çok güzel şyler buluorsun Genişletmek için tıkla ... bakalım ilerde bu iş üzerinde birşeyler yapabilirim belki canım iç mimarlık değilde tasarımlarla ilgili birşeyler
esennruzgar' Alıntı: yok sen her alana el atmalısın banyo ile sınırlı kalma canımcım çok güzel şyler buluorsun Genişletmek için tıkla ... bakalım ilerde bu iş üzerinde birşeyler yapabilirim belki canım iç mimarlık değilde tasarımlarla ilgili birşeyler
esennruzgar Yeni Üye Üye 28 Haziran 2012 #31.290 tesaduf' Alıntı: bakalım ilerde bu iş üzerinde birşeyler yapabilirim belki canım iç mimarlık değilde tasarımlarla ilgili birşeyler Genişletmek için tıkla ... süper olur çokta başarılı olursun canım
tesaduf' Alıntı: bakalım ilerde bu iş üzerinde birşeyler yapabilirim belki canım iç mimarlık değilde tasarımlarla ilgili birşeyler Genişletmek için tıkla ... süper olur çokta başarılı olursun canım