Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

merhaba kızlar çok fazla vaktim yok kızımı aşıya götüreceğiz hemen cıkıcam

yeni fotolar ekledim facebooka sizin için bize bakın oldumu yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum

sizi seviyorum ♥

çok beğendim canım, Allaha emanetsiniz eşin sen kızın. ömrü güzel olsun miniğin.

şıpı faceelrden takip ediyorum o ayrılmaz arkadaşlığınız yakın biri evlendi sanırım elbisenide beğendim sana yakışmış ama biraz kg almışın ee tabi rakiplrin burda sen yok bizde kaldığımız yerde aynı kg dayız huzur spora gidiyor o bayağı verir 🙂

yok canımmm neredee ben spora gitmiyorum.
eve plates seti aldım ama yoğunluktan onu da yaptığım yok.

sağol canım. çok kilo aldım evet. 73 oldum. yani evlendiğimden beri 15 kilo aldım. bir yılda 🙁 yuh diyorum kendime.
ramazan çıksın spora başlıcam bende. huzur nasıl iyimi? nekadar kilo verdi?

şıpıdıkım balım seni seviyorum canım
inşallah işlerimiz rahatlar da görüşürüz eskisi gibi.
bende 70 kgyum hala canım. kilo verdiğim yok
evlenirken 67 ye kadar inmiştim.ama nişan öncesi 74 tüm.

karışık benim hesap biraz :d015:

sağolun kızlar

sizlerinde kandili mübarek olsun

bende niyetliyim inş. zaman akıcı geçer gerçi cenaze evine gidicem öğleden sonra ama artık allah sabrını verir üzüntiye gelemem tansiyon 4 lere düşer bu sefer 🙂

bakalım şimdi ablamın yanında olmak lazım

aramız çok iyi değildi dünürlerle problemlier ama işte ablamın hatırı için birde babam böyle şeylerde soruna kavgaa bakmaz annemi alıp gitmiş hemen

allah affetsin inş.

sahilcim ne güzel oruç tutuyosun canım. Allah kabul etsin çok özeniyorum sana.

selam kızlar şimdi size yazma zamanı geçmişi okudum.

öncelikle ikraya üzüldüm, ama ikracım sen üzülme, sıkma kendini. şimdiye kadar ne zorluklar yaşadın biliyorum. hepsi geçti bu da geçecek canım. en güzel günlerinde sıkıntılardan bişi anlamadın. şimdi bebeğinin ve eşinin senin iyi olmana ihtiyaçları var. güçlü ol canım üzülme, sağlığına dikkat et.

onun dışında ben yine yazdım da yazdım kızlar size.
biz iyiyiz. işe gidip geliyoruz. baya yoğun bi şekilde. borç ödemeye de devam.
Allah bugünlerimizi aratmasın şükür sıkıntı yok. ablamlar geldi izine. onlarla takılıyoruz. haftasonu piknik yaptık. 4 kardeş bi de annemler 5 aileydik. çok güzeldi. şükrettim bi kez daha.
eşimle de iyiyiz, annesi ablasının tayini çıktı diye onu yerleştirmeye gitti. ramazan bayramında onların memlekete gideriz yine. daha tatili planlayamadık. bütçemize uygun bişeyler ayarlayıp gidebilirsek iyi olacak bakalım.
ramazanın son iki haftası yurtdışında olacağım ben proje için. muhtemelen oruç tutamayacağım. bir de eşimden uzak kalacağım diye üzülüyorum. ama güzel bir deneyim olacak benim için.
kızlar ne olur dualarınızda beni de eksik etmeyin ki şu işin altından kalkabileyim.

başka da hayat devam. dün eşimin telefonunda sesli arama varmış internetten onu deniyorduk. kocam beni çok güldürüyo diye arayayım istedim. hani şakasına. aradım. google amca sonuçları listeledi tabiki ilk sırada eski fıkra topiği çıktı. eşimde yanımda. kocam çok pis diye bi konu açılmış. açsana bakalım ne yazıyo dedi. açtık okuduk. diyoki bak ben ne kadar iyyiim. bunları oku bana şükret diyor 🙂

dün biz de gelecek hakkında çocuk hakkında konuştuk. hem biraz borçların hafiflemesi hem de mevcut işimde kendimi kanıtlamam iyi olacak doğumdan önce. eğer böyle olursa doğumdan sonra patronu ikna edip evden bile çalışabilirim. bakalım hayalim bu yönde ama tabi kısmet.

sonra başka bi anektod daha. geçen gün annemlere yemeğe gidecektim. eşim urfadan geç gelecekti. eve gittim ertesi gün için yemek pişirdim. öyle gittim anneme. neden geciktin dediler ben de yemek hazırladım dedim. yengem diyo ki derdine ne oldu. tabi onlara hergün annem yemek hazırlıyor. onun öyle bi derdi yok. ooohh dedim. el elin halinden anlamaz kızlar.

çok yazasım var aslında ama çok geçmiş okudum çok yoruldum.
şimdilik bu kadar kızlar öpüyorum herkesi
güzel bebiş haberlerinizi bekliyorummm

Geri