Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes yazlık ne tarafta sizin şimdiden iyi tatiller

bnde yeni çarsıdan geldım başıma güneş geçti cok kötüyüm kızlar sabahtaa burnum kanadı günlerdir öğle sıcagnda çarsıya cıkıom akşam zatn 7 de uyuya kalmışım şimddie carsıdan geldım kötü oldm iyice

Annenin gelicğini hissediyodum 🙂 Anneler kızlarına kıyamaz. Ananeyi kime bırakıcak?

- - - Updated - - -

artık bende cumartesi ekibindeyim 🙂

Sanırım teyzemde kalacak, yada ablam bize gelecek, annem çok kızmış enişteme, anneme bişey diyemez, o nedenle Nesrin gelip bizde kalsın dedi...

ikracım valla plan yapmamak en güzel iben ne zaman plan yapsam pos çıkar senin durumun farklı tabiki

inş. az kaldı hayırlsıyla bir atlat valla çikolatalrımız isteriz 🙂

- - - Updated - - -

zaman nasıl geçiyor ben hiç anlaamdım özellikle bu sene bence çok hızlı geçti

Ayy yeterki oğluşum hayırlısıyla gelsin, gönderirim kız 🙂
Eşim şimdiden sana ne hediye alıcam diyo, bende sadece çiçek yeter dedim 🙂

günaydın kızlarr
hayırlı cumalar

ikracığım anneler kıyamaz evlatlarına
aradakızsakta sölensekte iyiki varlar
annemlede konuştuk dün kızlar
su borları yapılmış rahatlamış hahaha
sesi iyi geliodu taşınmaktan vazgeçmiş

Aynen canım, 2 günde ömrümden ömür gitti, kendimden çok onlara üzüldüm valla, ben sebebiyet verdim diye kızdım kendime...

tess nereye kaçıyorsunuzz ohhhhhhh

- - - Updated - - -

ikraaaaaaaaacım anneler kıyamazlar bak annene nasıl geliyor🙂 için rahat etmiştir biraz

Evet canım, dün gülüyordum eşim anneni duyduktan sonra yüzünde güller açtı diyor 🙂

evet canım yazlığa gideceğiz malum para kalmadı ekonomik tatil yapmamız lazım🙂

- - - Updated - - -

yazlığa kaçıyoruz canım ya kafa gelicek ben gidicem çok özledim onuda denk gelemiyoruz

Canımcım bizim yerimizede kafa dinleyin, yoğun bir döneme giriyoruz, sanırım ekimde bi kaç günde olsa kafa dinlemek çok iyi gelecek bize...

Geri