Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Tesekkür ederim kızlar elbise olarak aklımdaki model sade diz hizasında olan modellere bakıyorum Kotona baktım hiçbirşey yok Adil Işık ve İpek Yola bakabilirim;

Şimdi internette söz yastıgı modeli gördüm çok hoşuma gitti makasıda yastıgıda kız kendisi yapmış güzeldi

Twety'cim hayırlı olsun öncelikle, sözde her zaman sadelikten yanayım. Sadedizaltı bir elbise çok güzel olur bence.

Hoşgeldin kelebekçim.

Sahilcim kadın tuttum 2 defa beni bin pişman ettiler, üstelik paramada gitti, eşim camları sildi, mutfakta bitti, sadece banyo fayansları var ağır olan. Ben şu işi bu işi yap demek istemiyorum kadınlara ama lambaları bile söylüyorum, örümcek almak nedir bilmiyorlar o nedenle çağırmıyorum. Sonra arkalarından bir yığın laf söylüyorum...

hoşbulduk ikracım🙂 haklısın bnde bir kaç kere tuttum zatn kıyamıorum orayı yapın burayı silin diyemiyorum bnde peşinde yoruluyorum.birde annemler ümreden gelmeden önce evi temizlesinler die tutmuştum saolsun kadın cok mahcup etti ne kapı ne cam silmemiş camlar camur ıcınde kalmış annemdedi kızım ınsan evi temzletir dedim zaten temzlettim düşün artık kendim yaparım daha iyi parana yazık.ama sen kendını cok yorma çünkü hamilelk gibi özel durumun vr dikkt et

ikra sende son durum ne oldu şimdi annen gelmekten vazmı geçti

Annem vazgeçmedi ama akşam teyzem aradı. Geçenlerde biletimi al geleyim demişti esprisine, dün akşam pot kırdım diye özür diledi 🙂 Eniştemle olan konuyu anlatmış annem.
Kuzenimi göndermek istiyor, ramazandan 1 hafta sonra gelip bayramıda senin yanında geçirsin diyor, annemin işi var malum o kadar çok kalamaz hayatta. Bende annemle konuştum, sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi ama bugün yine arıcam, sende gel dicem, az kalsada olur, kuzenim yanımda olduğu için rahat gönderebilirim.

Bu arada bizim kızçe eltime, 'çağırırlarsa doğuma giderim' demiş. Bak seen dedim, 9 aylık olduk bir kere sormamış, birde onu çağıracakmışım, o kadar sinirlendimki. Eşimde kızıyor artık, takma diyor...

kızlar bizde dün akşam eşimle balkona halımızı serdik eşimn dizine yattım kız ve erkek ismi begeniyoruz kız ismi çok ama erkek ismi bulamadık hiç bi aklımıza emir ve çınar geldi böyle güsel hayaller kurduk romantikti🙂bugn balığa gidecek eşim bnde akşam yemegınde annemde olurum amcamlar gelecekmiş sonrada iş yerindekilerle parka gidecegiz okey oynamaya hava cok sıcak evde durmk ıstemıyor ınsan

hoşbulduk ikracım🙂 haklısın bnde bir kaç kere tuttum zatn kıyamıorum orayı yapın burayı silin diyemiyorum bnde peşinde yoruluyorum.birde annemler ümreden gelmeden önce evi temizlesinler die tutmuştum saolsun kadın cok mahcup etti ne kapı ne cam silmemiş camlar camur ıcınde kalmış annemdedi kızım ınsan evi temzletir dedim zaten temzlettim düşün artık kendim yaparım daha iyi parana yazık.ama sen kendını cok yorma çünkü hamilelk gibi özel durumun vr dikkt et

Aldıkları paranın hakkını vermiyorlar, birde arkalarından konuşturup bizi günaha sokuyorlar, o nedenle hiç gerek yok. Yavaş yavaş yaparım, en azından içime siner...

Annem vazgeçmedi ama akşam teyzem aradı. Geçenlerde biletimi al geleyim demişti esprisine, dün akşam pot kırdım diye özür diledi 🙂 Eniştemle olan konuyu anlatmış annem.
Kuzenimi göndermek istiyor, ramazandan 1 hafta sonra gelip bayramıda senin yanında geçirsin diyor, annemin işi var malum o kadar çok kalamaz hayatta. Bende annemle konuştum, sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi ama bugün yine arıcam, sende gel dicem, az kalsada olur, kuzenim yanımda olduğu için rahat gönderebilirim.

Bu arada bizim kızçe eltime, 'çağırırlarsa doğuma giderim' demiş. Bak seen dedim, 9 aylık olduk bir kere sormamış, birde onu çağıracakmışım, o kadar sinirlendimki. Eşimde kızıyor artık, takma diyor...

ikraa kızçeler kafaya takılcak kadr önemli deil salla gitsin hiç sinirini bozma hayatnn dışında tut yeter faydası yok zararıda olmasın

Geri