Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayyy gereksiz evrakalrı yırttım attım öff sıkıldım ya bir çöp doldu müsvette geri dönüşüme artık inş. lazım olmaz düzeltiyorum düzeltiyroum aradan bir iki gün geçiyor yine çok dağınık çalışmıyorum ama masam berbat karışıyor

Slm kızlar nasılsınız, bugün dinlenmeye karar verdim.
Ellerim ayaklarım şişti yaa, sanırım yorgunluktan, dün 1,5 saat civarı yürüyüş yaptık o yorgunluğun üzerine, nakavt oldum.
Kuzenim geliyor, bileti alındı, annemde doğum olunca hemen yola çıkacak nasipse, şükür çözdük bu sorunu.
İnş. erkenden gelmez bizim oğlan, biraz sabırsız gibi duruyor...

Geçen aklıma geldi, dünyada o kadar çok dert varki, elbette bizimde olacak.
Çok şükür evimizde huzurluyuz, eşlerimiz başımızda, ailelerimizle arasıra sorun yaşasakta yine iyiki varlar.
Ne bileyim yaa, dert olmadanda olmuyor, malum imtihan dünyası.

esen ne var be bunda rezillik sen rezillik görmemişin 🙂

türkiye distrübütrö arıyor bende kardeşim sandım arada o da şekil yapar yes hahaha düdük bilmem ne sonra adam kaapttı herhalde yanlış aradığını düşündü 🙂 tekrar arayınca sesimi değiştirdim hahaha onun olduğunu patronları soruca anladım tabi rezillkiti yesss düdük makrnası

hahaha düdük heee koptum bazen oluyor bu tarz durumlar

Slm kızlar nasılsınız, bugün dinlenmeye karar verdim.
Ellerim ayaklarım şişti yaa, sanırım yorgunluktan, dün 1,5 saat civarı yürüyüş yaptık o yorgunluğun üzerine, nakavt oldum.
Kuzenim geliyor, bileti alındı, annemde doğum olunca hemen yola çıkacak nasipse, şükür çözdük bu sorunu.
İnş. erkenden gelmez bizim oğlan, biraz sabırsız gibi duruyor...

dinlen tabi ikracm bizim sna anlatmak istediğimizde bu

esen ne var be bunda rezillik sen rezillik görmemişin 🙂

türkiye distrübütrö arıyor bende kardeşim sandım arada o da şekil yapar yes hahaha düdük bilmem ne sonra adam kaapttı herhalde yanlış aradığını düşündü 🙂 tekrar arayınca sesimi değiştirdim hahaha onun olduğunu patronları soruca anladım tabi rezillkiti yesss düdük makrnası

hahaha ayy sahill adam iyi çakmamış

hahaha ayy sahill adam iyi çakmamış

demiştir kesin yanlış aradım bu deli çocukta kimdir

birgün yine serbets bölgeye sevkiyat yetiştirmem lazım ama çat pat anlamıyorumda euro işlmeler neyse yalvar yakar gümrüğe işte ne olur imzalayın deli gibi sanki babamın işi koşturuorum meğer imkansızı başarmışım adam sıkıştırmış ama olamaz diye düşünmüş neyse adam öğlen sonrası gibi geldi bende tek odluuğm için wc yıkadım paçalarımı katladım saçlar deli gibi normal temizlik modunda tipler gibi adam sahil hanımla görüşebilirmiz demez mı abboooo benim dicem avalaldım kim nerden dedim x o firmadan tşk için gelmiştim de yetiştirdik sayesinde çok uğraştı hımmmm brnim dedim adama halimi göerünce avalladı bakındı uzatmadan gitti haahhahaahahahaha

Güldürdün beni kız 🙂

Nikicim kardeşinin nişanı olmuş yeni farkettim, hayırlı olsun bebeişim, çok yakışmışlar.
Bende kardeşceezimin fotosunu paylaşayım, ablam koymuş resimleri...

Bugün ne yemek yapayım, bişiler söyleyin bana...

demiştir kesin yanlış aradım bu deli çocukta kimdir

birgün yine serbets bölgeye sevkiyat yetiştirmem lazım ama çat pat anlamıyorumda euro işlmeler neyse yalvar yakar gümrüğe işte ne olur imzalayın deli gibi sanki babamın işi koşturuorum meğer imkansızı başarmışım adam sıkıştırmış ama olamaz diye düşünmüş neyse adam öğlen sonrası gibi geldi bende tek odluuğm için wc yıkadım paçalarımı katladım saçlar deli gibi normal temizlik modunda tipler gibi adam sahil hanımla görüşebilirmiz demez mı abboooo benim dicem avalaldım kim nerden dedim x o firmadan tşk için gelmiştim de yetiştirdik sayesinde çok uğraştı hımmmm brnim dedim adama halimi göerünce avalladı bakındı uzatmadan gitti haahhahaahahahaha
hahaha
sahil kıs senden başka bayan yokmu orda

Geri