Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oohhh vla bizde rahat rahat uyuos şimdiye kadr 2 kez aşırı sıcak oldu o zaman vanlıtörü sabit bir şekilde dibimde çalıştırdım gece hep o iki gece çok kötüydü gerçekten
kızlar dünki yemek ummudugum gibi resmi geçmedi çok güseldi bol muhabbetli samimi geçti yeni insanlarla tanıştım zaten müdür beyin eşiyle tanışmak istiyordum çok kaynaştık eşi dünya tatlısı bir kadın gece 12 ye gelyrdu eve geldiğimzde bugnde eltimdeyiz yarın kızçede nasipsee
sahillo bni az çok tanıdıınz burda hiç kin tutamıyorum anlık kızıyorum birde eşimle bu konuda karar aldık sonuçta eşimn ailesi mutlu olmaya vakit geçirerek tadını çıkartmaya bakıyoruz bn cani gönülden görüşüyorum isteyerek ve severek ama kırgınlıklara gelince unutmadım unutmamda sadece affettim o kadr🙂
sahillo birde eşim bnm ailem konusunda çok titiz babam kaç defa sayısıını hatrlamıom bize kırıcı konuştu ama eşim bir kere olsun şikayet etmedi bnde onun aileme gösterdiği olgunlugu onun ailesine gösteriyorum çünkü herşeyden önce eşim bunu hakediyor senn dediğin gibi tabiri caizse 3 maymunu oynamak gerek🙂
Sanki bir evcilik ounu gibi geliyor bazen ama aslında ömür boyu düşündüğünde bazen mantıkla hareket etmek gerekiyor ay yüzgüz olduğumu düşünemiyorum alalh korusun lakayitliği hiç sevmem