Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizim ev serin değilllll 🙂

biz hiç bişey örtmüyoruz saldım çayıra mevlam kayıra yani hahaha

kelebekkkk kuzuuu senin evin kaçıncı katta böyle bu kadar serin oluyo ?

tesss dün öğleden sonra nerdeydin bakayımmmm:11:

4.kaata kafacım birde cepheside güneye bakıyor o yüzden çok esiyor şükür ama gündüzde sıcak içerde

bizim ev akşamları çok serinnnnnnn üşüyoruz burda 🙂 çok güzel esiyor yaa ohhhh misssssss

oohhh vla bizde rahat rahat uyuos şimdiye kadr 2 kez aşırı sıcak oldu o zaman vanlıtörü sabit bir şekilde dibimde çalıştırdım gece hep o iki gece çok kötüydü gerçekten

kızlar dünki yemek ummudugum gibi resmi geçmedi çok güseldi bol muhabbetli samimi geçti yeni insanlarla tanıştım zaten müdür beyin eşiyle tanışmak istiyordum çok kaynaştık eşi dünya tatlısı bir kadın gece 12 ye gelyrdu eve geldiğimzde bugnde eltimdeyiz yarın kızçede nasipsee

Kızçe ile normal mi kelebek görüşüyormusuunz cani gönülden

sahillo bni az çok tanıdıınz burda hiç kin tutamıyorum anlık kızıyorum birde eşimle bu konuda karar aldık sonuçta eşimn ailesi mutlu olmaya vakit geçirerek tadını çıkartmaya bakıyoruz bn cani gönülden görüşüyorum isteyerek ve severek ama kırgınlıklara gelince unutmadım unutmamda sadece affettim o kadr🙂

Olsun büyüklük ille büyüklerde kalmaz

bencede huzursuzluğa gerek yok bazen görmedim duymadım gibi olmak lazım yoksa karşıyor işte herşey takıntı haline getirmemek lazım en iyisi

Olsun büyüklük ille büyüklerde kalmaz

bencede huzursuzluğa gerek yok bazen görmedim duymadım gibi olmak lazım yoksa karşıyor işte herşey takıntı haline getirmemek lazım en iyisi

sahillo birde eşim bnm ailem konusunda çok titiz babam kaç defa sayısıını hatrlamıom bize kırıcı konuştu ama eşim bir kere olsun şikayet etmedi bnde onun aileme gösterdiği olgunlugu onun ailesine gösteriyorum çünkü herşeyden önce eşim bunu hakediyor senn dediğin gibi tabiri caizse 3 maymunu oynamak gerek🙂

ev serin mi siiznde tes

değil canım ya yanıyoruz ter içinde uyanıyoruz

şey ben kem küm ben yokluğum farkedilmedi tüydüm sandım yakalandım m😕

tes ramazan bitsin kahve içelmi kız artık
bizim buluşmamız imkansız olacak hep bir yerlere gidiyoruz

sende gelmek için hem benim yok olduğum zmanları seçiyorsun canım ya🙂 ramazandan sonra gitmem zaten bir yere gel bekliyorum

Sanki bir evcilik ounu gibi geliyor bazen ama aslında ömür boyu düşündüğünde bazen mantıkla hareket etmek gerekiyor ay yüzgüz olduğumu düşünemiyorum alalh korusun lakayitliği hiç sevmem

Hahaha tes artık ben kaç kez dedim hep gittn bir yerlere sen çağırısın artık dermşim hahaha daha ne yiyecektik 🙂

- - - Updated - - -

KADAYIFLI TATLI İSTİYROUM YAPMAK ALIP DENEMEK BAKALIM NASIL OLCAK 🙂

ev serin mi siiznde tes

tes ramazan bitsin kahve içelmi kız artık
bizim buluşmamız imkansız olacak hep bir yerlere gidiyoruz

Hahaha tes artık ben kaç kez dedim hep gittn bir yerlere sen çağırısın artık dermşim hahaha daha ne yiyecektik 🙂

- - - Updated - - -

KADAYIFLI TATLI İSTİYROUM YAPMAK ALIP DENEMEK BAKALIM NASIL OLCAK 🙂

Ben kadayıflı muhallebi yapmıştım birkez harika olmuştu. Ramazandan sonra bekliyorum sana lahmacun ısmarlıyayım🙂

Geri