Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende hoşlanmıyorum kadın işine burun sokan erkeklerden
kelebekciim ben eşime sorduğunda zaten söyledim istemediğimi
ama karşı tarafta ısrarla gelelim gelelim her hafta arıolar
ya belliki bu kadın istemio gelmenizi daha ne ısrar ediorsunuz
onlar gezmek yer arıolar işleri güçleri yok bütün gn boşlar canları sıkılıo nereye gidelim aaa hadi esenlere gidelim.
insanlar çok bencil ben biyere kabul edlmediysem
2.ye kendim aramam davet edilmeyi beklerim.

kızlar benim ağzımdan su geliyor bir kaç zamandır

gece yip içmenin vermiş odluuğ bşeymi acaba yoksa dahiliye e mi gitsem

esencm bn eşime dedm dışarıda söyleyelim bn hiç eve alamam misafr falan zaten yoruluyorum ama eşim temzlik konusnda çok tittz bana cok faydası var dün eve gittim vileda yapmış🙂dedim nie yapıosun balkonn açtım toz gelmştr dıo titiz allahtan gecen haftada dolabımı toplamış her konuda sevıorum eşimi ancak sigara mevzusu bni çıldırtıyor sözde sigarayı bıraktı proya başladı dün akşam çıldırdım resmen bu sabah işe gelrken elini falan tutmadım 2 senedr her gün bıraktım dıyor adam pro içiyor iiyimi

o konuda bende çok şanslıyım canım benim evim hep temizdir eşim sağolsun her akşam şarjlı süpürge ile evi dolaşır mutfağı viledalar kaşıklığı felan boşaltır🙂 Sağolsun evde benden çok iş yapıo

arada başlarına çarpıyor bir şeyler oluyor muhakkkak ya çokta takmamak lazım benim kayınpeder kızçeyi bunaltıyor bazen karpuzun ebatına bile takar gider mutfağa duur orda küçük kes der 🙂 herşeye karışan erkekleri sevmiyorum

eşimde bir kaç kez kimin oğlu onların yannıda biraz ufak kes dedi karpuzda minik olmaz yani sen karışma öyle herşeye kadın işine dedim onada dank etmiştir 🙂

mutfakta durup laf söyleyeceğine kendi kessin karpuz kesmek kolay mı benim bildiğim karpuzu erkek keser zaten

Geri