sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.091 karar değiştirdik biz annemlere gidiyoruz 🙂öylesi daha iyi şimdi geçkalkılıyor sofradan birde gel git mesele başka zaman gelmeier daha uygun
karar değiştirdik biz annemlere gidiyoruz 🙂öylesi daha iyi şimdi geçkalkılıyor sofradan birde gel git mesele başka zaman gelmeier daha uygun
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.092 Slm kızlaar biz geldik, neyseki hava serinledi sabahtan öğlene uyudum. Oğluşumun bi kaç parça kıyafetini koyayım, sonra geçmişe bakmaya çalışıcam...
Slm kızlaar biz geldik, neyseki hava serinledi sabahtan öğlene uyudum. Oğluşumun bi kaç parça kıyafetini koyayım, sonra geçmişe bakmaya çalışıcam...
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.093 en iyisi sahilcim ya, siz gidin hem yemekte yersiniz orda daha çok zaman geçirirsin. KIzçeler gelmiyor dimi. İkracım hoşgeldin canım
en iyisi sahilcim ya, siz gidin hem yemekte yersiniz orda daha çok zaman geçirirsin. KIzçeler gelmiyor dimi. İkracım hoşgeldin canım
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.094 yaa bi türlü ekleyemedim 🙁 kuzenim gelip gidiyor ekleyemedim...
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.095 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Ağustos 2012
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.096 ay sinir oldum, eklenmiyor, ben çıkayım eşim geldi görüşürüz...
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.097 tesaduf' Alıntı: en iyisi sahilcim ya, siz gidin hem yemekte yersiniz orda daha çok zaman geçirirsin. KIzçeler gelmiyor dimi. İkracım hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... ok gelmicekelr özellkile üstüne basa basa annem belirtti bana bende güzelce kocişe gelirlerse krıze girerim annemler gitmedi gelmeyebilirler
tesaduf' Alıntı: en iyisi sahilcim ya, siz gidin hem yemekte yersiniz orda daha çok zaman geçirirsin. KIzçeler gelmiyor dimi. İkracım hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... ok gelmicekelr özellkile üstüne basa basa annem belirtti bana bende güzelce kocişe gelirlerse krıze girerim annemler gitmedi gelmeyebilirler
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.099 sahile uzan' Alıntı: ok gelmicekelr özellkile üstüne basa basa annem belirtti bana bende güzelce kocişe gelirlerse krıze girerim annemler gitmedi gelmeyebilirler Genişletmek için tıkla ... aferin anneciğine koruyor seni. Gelmesinler ya öle her zaman gelinmez🙂 İkracım eklemişsin canım çok ciciler ya bayıldım darısı başımıza
sahile uzan' Alıntı: ok gelmicekelr özellkile üstüne basa basa annem belirtti bana bende güzelce kocişe gelirlerse krıze girerim annemler gitmedi gelmeyebilirler Genişletmek için tıkla ... aferin anneciğine koruyor seni. Gelmesinler ya öle her zaman gelinmez🙂 İkracım eklemişsin canım çok ciciler ya bayıldım darısı başımıza
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2012 #33.100 haha tes ben alıştım eksik gibi hissediyorum kendimi dermişim ay akşam oldu sonunda kızlar iyi iftarlar yarın görüşmek üzere kib bu arada niers nilay aradım açmadı
haha tes ben alıştım eksik gibi hissediyorum kendimi dermişim ay akşam oldu sonunda kızlar iyi iftarlar yarın görüşmek üzere kib bu arada niers nilay aradım açmadı