Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

olabilir esen kadının dediği hani elinde sürekli tespihte o yüzden okumuş bende dedim 2 3 saatte biter yok kızım dedi ama önemli olan saati değil okumak tabiki

duayı tespih şeklinde olumadım hiç ne kadar zmaan aldığını okuyup görcem inş.

canım abdestli olumak yarın evdesiniz arefe günü ee yola gidecekerde evden çıkmadan alın basmatikle okuyun
yanlız yoldaki kadın bana ben sahur sonrası başlıyorum ikindi gibi bitiyor dedi hani öyle 3 5 saatlik olmuyor 🙂

ama yetişemedi mi de bayram günüde olabilir diye okudum
niyet edip oluyun inş. hem günahlarımız hem el açıp ettiğimizi niyet dularımız kabul olur bende yarın inş. istiyorum

neyse bakalım niyet edelim inşallah yapabiliriz.
kızlar bayram sonrasıda kış hazırlıklarına başlıcam.
kuruttum patlıcanları biberleri hee süper oldular
ama daha kurutmam lazım biber az oldular yetmez onlar bana

esen sonra o kuruttuklarını ne yapacaksın canım..yani yanlış anlama yemeğe filanmı koyuluyo
kafa topuklu 3 5 tane var ama işte giyemiyorum malesef yollarda çok zor oluyor

düz benim için şimdi bayram ee gidilcek yerlere yine otobüs münübüs fındık topukluları seviyorum ama son zamanlarda hiç görmedim hep yüksek platform

sen onu günlük mü giycen biraz taşlı sanki yoksa o metal aksesuarmı

ya bayramda giyerim dedim orda ne biliyim az şataftlı olsun diye.. günlük giyemem taşları varda daha sonrada düğünlerde filan giyilmezmi ?

ben kesin topuklu giycem düz kendimi tuhaf hissediyorum böyle bayramlar düğünlerde filan 🙂

way tebrik ediyorum eniştemizi🙂 İyi günlerde kullan canım

valla bende tebrik ediyorum kocamı 🙂 yazık ya başı benle belada kaldı canım 🙂

sağol bakalım ben netten alışveriş yapamıyorum biliyorsun bu mağaza burda var öğle tatilinde oraya gidip bakıcam 🙂

kafacım ayakkabın çok şık abiye elbisenin altına pekala güzel olur.sende benm gibi yap ben alıyorum eşim giyince farkediyor aaa güle güle kullan diyor hiç sormuyorum hahaha

günaydın kızlar yaşasınn yuppiiiiiii bugün son gün 9 gün tatil beni bekliyorrrrrr

kafacım ayakkabın çok şık abiye elbisenin altına pekala güzel olur.sende benm gibi yap ben alıyorum eşim giyince farkediyor aaa güle güle kullan diyor hiç sormuyorum hahaha

günaydın kızlar yaşasınn yuppiiiiiii bugün son gün 9 gün tatil beni bekliyorrrrrr

sağol tatlım 🙂 ama ben öyle yapamam 🙂 herseyi söylerim mutlaka hemencecik 🙂

zaten söylemesem sonradan öğrense kızar bana aynıo şekilde mutlaka önceden söyler 🙂

bugün şehir dışından yatılı misafirim gelecek dün akşam 12.30 eve geldim o saatten sonra sütlaç yaptım güveç kaplarına döktüm akşamda fırınlıycam

yemek olarak

et kavurma (çok sever)
pilav
taze fasulye
kırmızı biber közleme
mercimek çorbası
erik suyu

gelen arkadaşım demiyim kardeşim derim hep dünya tatlısı biridir o akşam sahura kadar oturur sohbet ederiz

Geri