bende biraz kg aldım göbişim vardı şimdi fark ediyor birazcık pantolonlarım olmuor dün bayramlık aldım elbise
🙂 kendiim bir değişik hissettim
🙂 çok güzel duygu hepiniz yaşayın inş. en kısa zamanda
artık göbeğim çıkmasın yok kalçam görülmesin derdi kalmadı
🙂 artık sere serpe saldım
çok güzel geçiyor hamileliğim inş. hep böle geçer anlamıyoum unutuyorum deli gibi aşağı yukarı zıp zıp
🙂 inş. oda iyidir daha 10 kasımda gitcem ii haberler duyarım inş.
bayram geliyor kızçeler ve en küçük kaynım memlekete gidiorlar biz gitmiyoruz orta kaynımla birlikteyiz zaten bizden çıkmıyordu artık nüfusumuza geçeçcek
🙂
kardeşimi sözledik haberiniz var kızçeler araba aldı değiştirdi şimdi onunla gtcekelr pek bir havalı
dünde 100 tl bayram parası verdiler al diye bişeyler şimdiye kadar görmedim şmidi anca hissettiler gelin odluğmu
ailem iyi kızlar düğüne gittik ya ilgiçn olan konuya bakın amcama taktığımız bileziği amcam sahte diye geri gönderdi ucuzmu buldu ne çok sinir olduk belli bir süre kafamızda o sorun vardı sıkıntı terbiyesiz iftira attı birde kelepçeler zaten bozulurken para etmiyor
neyse işe gidip geliyorum hep aynı
huzur allah korumuş canım eli ayağı kırılsın pisliklerin
verilmi şsadakanız varmış güvenlik felan yokmu kamera yada taktırın olmadı
şıpı şıpı ah canım arkadaşım hiç birini hal etmiyorsun bunları yaşamayı ama işte olanla ölene çare yok kader deyip geçeceğiz allah büyük canım sabırın sonu selamettir diyorum inan burada göremiyorum ama hep aklımdasınız tek tek hepiniz